erkek arkadaşım dışarıdan bakıldığında oldukça sert duruyor, ciddi konulardan söz açılınca da straighterkek gibi ciddi bi şekilde konuşuyor?

ama ne zaman yakınlık seviyemiz arttı, bazı gülüşleri, kahkahaları, şaka yaptığında bana attığı bakış falan bana kadınsı gelmeye başladı. ses tonunu inceltiyor mesela. ya da bi anda bağırarak konuşuyor ya da kıkır kıkır gülüyor. o karizmatik adamdan eser kalmıyor. zamanla alıştım ama geçen gün kız kardeşiyle şakalaşıp gülüşmelerini görünce acaba mı dedim bi soğuma geldi bana, suçluluk duygusu çöktü üstüme. ilişkimiz 3 aylık bu arada. yani iri yarı ve sakallı bıyıklı da biri hatta ilk görüştüğümüzde çekinmiştim ilk görüşmemizde gülüşünü duyunca bi acaba mı demiştim ama sonra ciddi halini görünce yok canım imkansız dedim. sizce ben soğumuş muyum ya? bazen öpesim gelmiyor :( bazen de çok seviyorum

1. Karşına bir ayı çıkınca anlarsın.

27 ekim 2021 10:56

2. Yok hayır neden trol olayım, ilk kez böyle bişeyle karşılaştım. Kendim ne hissettiğimi biliyorum ama ara ara bu düşünce geliyor yine de problem olur mu diye soruyorum. Yani ben böyle bi çıkarım yaptıysam, bunu sezdiysem ya da gerçekten bir problem var mı demektir sizce, diye soruyorum

27 ekim 2021 10:57

3. Süslü beni şehvetli öpmesi bana gerçekçi gelmiyor, sanki rolmüş gibi geliyor

27 ekim 2021 10:59

4. Bu ablamiza da bir tane kundura tipli adaaaamm gibi adammmm verelim depodan hemen🥳👌🏻💅🏻🦥🍹🌱🍃🦠🐝🦍🦄🤡 Feminenligi hatirlatan her seyden bu kadar igrenmenizde emegi gecen her seyin suratina sicayim. Fellik fellik toksik iliski ararken milleti harciyorsunuz.

27 ekim 2021 10:59

5. Bakim sevgiline

27 ekim 2021 11:02

6. Hayır süslü feminenliği hatırlatan şeylerden iğrenmiyorum, dış görünüş olarak olsa feminen havası, normal gelecek her şey. adam kundura tipli zaten, davranışlarıyla benim onu tanıdığım ilk an çelişiyor. Zaten kendisinin memleketi güneydoğunun bi ili

27 ekim 2021 11:03

7. kusurluluk şeması, yüksek standartlar şeması, bunları aratıp okuyabilirsiniz.

27 ekim 2021 11:07

8. Ne yazık ki hisler yanıltmıyor. Eski erkek arkadaşım da dışarı höt hüt neredeyse homofobik, sonradan erkeklerle, trans eskortlarla beraber olduğunu öğrenmiştim. Homofobik kesinlikle değilim ama en başında biseksüel olduğunu söylemeliydi, hadi söylemedi diyelim homofobik davranmamalıydı. Hem kompleksli hem ikiyüzlü..

27 ekim 2021 11:10

9. yani bu soru "sevgilim geğiriyor soğuyorum" ya da  "sevgilim çok küfrediyor soğuyorum" ya da "sevgilimin cildi çok yağlı soğuyorum" da olabilirdi. önemli olan sevgilinin ne yaptığı/ne olduğu değil önemli olan senin bu harekete karşı ne hissettiğin. demek ki sevgilinin gülüşü ve sesi hoşuna gitmiyor, sana hoş olmayan bir şeyleri çağrıştırıyor. burada ne sen suçlusun ne de sevgilin; adam demek ki hayalindeki kişi değil. ikinizin de yapabileceği bir şey yok zamanla soğuman artar ayrılırsın zaten.

benim de böyle uzun uzun yalvarmaları ilişkiye başladığım bir bey vardı. dışardan bakınca gayet eli yüzü düzgün yakışıklı,

esprili falan. iki sebepten ötürü ayrıldım adamdan: 1) kokusundan hoşlanmıyordum. kötü kokmuyordu ama sevmiyordum işte. 2) güldür güldür izliyordu.

iki durum da bu adamı kötü ya da sevilemez biri yapmıyor tabii ama ben sevemedim, napim? başka bi kadına kokusu cennet bahçesi gibi geliyodur belki oturup güldür güldür izliyorlardır. senin durumunda da belki bir başka kadına sevgilinin gülüşü çok tatlı gelecek, ama sana gelmiyor, demek ki sevmiyorsun. ayrıl geç bacım her hareketine deli olacağın bir adam bul kendine. ben şimdi birlikte olduğum adamın sesine gülüşüne kokusuna kaşına gözüne her şeyine kurban olmak istiyorum mesela. sevmediğin biriyle harcama kendini.

27 ekim 2021 11:23

10. A9 gerçekten çok teşekkür ederim uzun uzadıya yazmışsınız. Sanki adamda hep bi kusur arıyor gibiyim çünkü mükemmel bir sevgili gibi davranıyor. Daha önce de iki kez ayrılığa geldi konu aslında. Hani bi hareketi olur ya seviyorum ben bu adamı dersin ya sizde olduğu gibi, o bana pek sık olmadı işte.

Öte yandan kusurluluk şemasını araştırdım, zaten az çok biliyordum okumalar yapmıştım bu konuyla ilgili ama tazelemem gerekiyor sanırım bilgilerimi, kusurlulukla örtüşüyor gibiyim. Her şeyine kurban olduğum bi ilişkim vardı bundan önce. Hala o etkiyi arıyor olabilirim. Ama kusurluluk şemasına uyan bi tipti o erkek arkadaşım. Ve bitti zaten kötü bi şekilde..

Bu arada ben o başı döndüğünde yanına koşmadığım için beni ilgisiz gördüğünü söyleyen sevgili sorusunu açan süslüyüm.

27 ekim 2021 11:31