erkek arkadaşım sürekli beni onu aldatmakla sucluyor?

sy

1. zavallısın çünkü. Ananız babanız sizi el bebek gül bebek elin kılıksız leş herifine kendinizi ezdirin diye mi büyüttü? Gerçekten hak ettiğinin bu olduğunu düşünüyorsan devam et.

29 ocak 2024 04:29

2. sizi aldattığı için suçluyor. insan kendisinden bilir

29 ocak 2024 04:33

3. Hiç mi gururun yok? Biraz bile? Sana bunu yapmasına nasıl izin veriyorsun? Ne mecburiyetin var?

29 ocak 2024 06:27

4. benim böyle bir sevgilim vardı. hastalık derecesinde kıskanç ve sürekli aldatmakla ya da biriyle konuşmakla suçluyordu. ayrılmadan önceki son 2 ayda beni aldatıyormuş. aldattığı kızla da evlendi ışık hızıyla. çocukları bile var şimdi.

29 ocak 2024 07:10

5. Bu adam seni yüzde binbeşyüz aldatıyor, sana da yansıtma yapıyor sen beni aldatıyorsun diye. Hasta beyinli çünkü, sen de bu ilişkiye devam ediyorsun bu kadar suçlamaya rağmen, adam da aözde onu aldattığını düşündüğü bir kadınla beraber, biraz dışarıdan bak bu ilişkiye ve normal olup olmadığını bir düşün.

29 ocak 2024 07:46

6. Ve bu adamın şimdiye kadar sana şiddet uygulamaması bile mucize. Tabii uygulamadıysa!!

29 ocak 2024 07:48

7. Yeter vallahi dayanamiyorum ben sorulara artık. Benim de kızım var. Çok üzülüyorum ya.

Kızım hasta hakinle adam seni yalvarıyor bir de inanmıyor. Neden ayrilmiyorsun? Bu kadar iğrenç bir insanla gençliğini mahvediyorsun?

29 ocak 2024 07:58

8. Sizi aldatmakla yani ahlaksız, onursuz olmakla suçluyor. Eminim buna benzer hakaretler de etmiştir. Ne diye kalıyorsunuz bu ilişkide? Sağlık sorunlarının en büyük sebeplerinden biri stres, ayrılın kurtulun sağlığınız da düzelir.

29 ocak 2024 08:47

9. Kendinizin değerli biri olduğunu hatırlayın ve kişiliğinizin duygularınızdan daha değerli olduğunu bilin

29 ocak 2024 09:26

10. Lütfen kendine bunu yapma ss. Eeeeh o zaman ayrıl benden ne ayrılmıyorsun diye yeri göğü inlet ve sen ayrıl öf içim acıdı resmen.

29 ocak 2024 09:53