erkek arkadaşım saçımı uzatacağım diyor?

öncelikle o bana hiç karışmaz şöyle yap böyle yap diye. bu daha hoş ama sen nasıl seviyorsan öyle çok güzel falan der. neyse ben dalga geçiyor sandım ama ciddi ciddi uzatacakmış. ben erkekte uzun saç cidden nefret ederim hiç yakıştıramıyorum yani napabilirim zevk :( illa istiyorum diyor. bir şey diyemedim ama ona da yakışmaz yani bilmiyorum ne diyebilirim ona. bir de saçları dalgalı kıvırcık arası ki o şekilde uzatıp önce bonus olanlar hiç mi hiç bana hitap etmez :( yani illa istiyorsa tabiki karışamam ama sizce vazgeçirebilme yolum var mıdır? lütfen linçlemesin kimse, kötü niyetle bir şey yazmadım

1. sen sevgilini saçları için mi seviyorsun? şunu bir kadın dese sevgilisini linç ederlerdi burada o yüzden bende seni linç ediyorum şu an

29 ekim 2020 19:15

2. ya aynısını ben de yaşıyorum bazen, mesela benim yakıştırmadığım bir şeyi erkek arkadaşım seviyor takıyor. ne diyebilirim koca adama, herhalde neyle mutluysa onu takacak. benim beğendiğim bir tarzı ömür boyu kullanma zorunluluğu yok ki. o da doğal halimi tercih ediyor ama ben makyaj aşığıyım. bence vazgeçirmek için taktik aramanız çok yanlış, en fazla sorarsa dürüst yorum yapabilirsiniz yani.

29 ekim 2020 19:17

3. yapamaz edemez saçı için seviyorum yoksa ayrılırım vs demedim zaten farkındaysanız. kıvanç tatlıtuğ da olsa bir erkek kısa saçlıyken bana çekici geliyor olay bu. illa vazgeçirmeliyim derdinde de değilim belki uzattıktan sonra o beğenmeyecek ve kestirecek bilemem. içinde kalmaması açısından denemesi iyi bir şey ama bilemedim işte sevmediğimden itici geldi

29 ekim 2020 19:22

4. Merhaba bebiş süslü. Bırak denesin demek istiyor. Yapacak bir şey yok karışamayız ki. Senin sevmemen çok doğal ama ona da karışman doğru olmaz ki. Sen kendi açından düşün mesela çok fazla turuncu yapmak istiyorsun saçını ama turuncu saçlıları hiç sevmiyor. Ama sen gerçekten istiyorsun. Bence sende gerçekten istediğin şeylerde ondan anlayış beklerdin.

Hem bence gerçekten sevdiğin biri kendini nasıl beğeniyorsa sende o şekilde seversin onu, görünüşünün değişmesiyle sevginin orantısı değişmemeli eğer değişiyorsa orada mesele görüntü değildir. Üzülme de takma kafana da. Zaten erkeklerin saçlarının uzaması 1 yılı buluyor (kardeşimden biliyorum.). Daha düşünme bunları. Hem belki beğenirsin.

29 ekim 2020 19:23

5. Ayrıl

29 ekim 2020 19:25

6. a5, erkek adamın saçı kısa olur mantığı değil yakıştıramıyorum gözüme hoş gelmiyor napayım. kılsız erkek sevenler de o zaman bu kafada. saçma yani. küpe takmasını seviyorum mesela dediğiniz kafada biri olsam önce bu batardı. tanımadığınız kişileri ne kolay yargılıyorsunuz.

29 ekim 2020 19:38

7. Açıkça söyleyebilirsin süslü normal konuşurken aşkım böyle çok iyisin ben uzun saç sevmem hiç ama seni her türlü severim ama uzatma bence diyebilirsin. Bir de herkes hayvan gibi linçlediği için böyle açıklama yapman ne üzücü,belki birileri utanır

29 ekim 2020 19:39

8. (yazar: iamnistrkmn) cevabın için çok teşekkür ederim, ben de böyle düşünmeye çalışıyorum.

a5, ayrıca kıvırcık dalgalı saça uzun çok yakışıyr diyorsun da """"zevk"""" denen bir şey var yani ben kendi zevkimden bahsettim burada. neden insanlar diğerlerinin farklı zevkleri olabileceğini anlayamıyor. ben sanki uykusunda saçını keseceğim falan dedim gibi davranıyorsunuz.

29 ekim 2020 19:41

9. a7 çok teşekkür ederim. ben zaten onu kırmamak adına ben hoşlanmıyorum ama sonuçta senin saçın sen nasıl istersen öyle olur gibi bir cevap verdim

29 ekim 2020 19:42