erkek arkadaşıma bu konuda çok sinirliyim ama açık açık br şey diyemiyorum?

süslüler merhaba ben geçen sene bulundugum sehirde öğrenci evinde kalıyordum bu sene özel yurda geçtim iki senelik iliskimiz var. örneğin diyor ki ne yedin bi şey yemedim ya diyorum açım diyorum altında araba var demiyor ki bir şeyler getireyim. ya teklif etse yeter ama hiç yapmıyor cidden geriden geliyor sanırım. ben cidden teklif etmesini istiyorum. kampüste özel yurtta kalıyorum e dağ başı restoran getirmiyor bir şey kendim malzemem bitmiş oluyor ya da canım dışardan yemek istiyor yok kalıyorum öyle. hani sadece yemek değil sigaram bitti diyorum arkadaşlarında yok mu canım diyor. hani açık açık söylemiyorum cidden çünkü benim bi beklentim yok ben sadece düşünülmesini istiyorum. bazen akıl ediyor iste diyorum ki bi yere gidicem gel götüreyim diyor bi şeye geç kaldım geliyorum götüreyim diyor ama böyle konsept yetişmek vs olmadıkça cidden aklı çalışmıyor ve ben sinir oluyorum. konusmak istemiyorum böyle öf püf olup geçiyorum sadece çünkü hep aynı. kampüse girebiliyor bu arada kendi de öğrenci. her şeyi tek tek söylemem gerekiyor anlamıyor düşünemiyor. artık cidden sırf bu sebepten ayrılma noktasına geldim.

1. sevgilinizin kendi kendine size yemek kuryeliği yapmayı akıl etmesini beklemeniz bana biraz garip geldi. evet düşünse hoş bir jest olurmuş ama böyle bir durumda ben olsam benim de aklıma sevgilime yemek götürmek gelmezdi.

19 mayıs 2024 17:47

2. A1: nasıl kuryelik süslü? Bana yemek getir demiyorum iki yıldır birbirimizi tanıyoruz anlasiyoruz belli ki seviyoruz ben olsam kesinlikle iyi kötü bi jest yaparım. Ben diyorum ki teklif etse bana yetcek hani zaten zahmete sokmam boşver ben hallederim derim ama önemli olan düşünmek

19 mayıs 2024 17:50

3. iyi ki beklentin yokmuş.

yetişkin insansın, alışverişini planlayıp "tatlım, haftalık alışverişimi beraber yapsak da taşımak zorunda kalmasam olur mu? dağ başında aç kalıyorum." desen zaten muhalefet etmez. bu insan senin uşağın, şöförün, vb. değil ki. açım, sigaram bitti, vb. diye bir de triplenmekte kendini haklı görüyorsun. bu sebeple ayrılacaksan ayrıl zaten.

19 mayıs 2024 17:52

4. beklentiniz yoksa nasıl ayrılma noktasına geliyorsunuz?

Karşınızdaki müneccim değil. Açık açık "bugün dışarda yemek istiyorum, gidelim mi?" diyemediğiniz adamla ilişki yürütmeye çalışmayın o zaman.

19 mayıs 2024 17:53

5. hayatımızda bize verici davranmayan erkekleri asla istemiyoruz.

incellerin veya feministlerin fikri umrumda bile değil.

bazı şeylerin söyledikten, ağzınla istedikten sonra bir anlamı olmuyor...

19 mayıs 2024 17:56

6. Bu kadar aciz gorunmek gururunuzu kirmiyor mu? Yani acim, sigaram yok vs ben olsem bunlari kimseye kolay kolay soyleyemem veya soylemeyi goze almissam acikca soylerim gelirken alir misin diye. Surekli miy miy bir seyler soyleyip karsi tarafin anlayip yapmasini beklemek falan cok yorucu. Bir de bunu kafaya takiyorsunuz. O cocuk olmasa ne yapacaksiniz acliktan sigarasizliktan olmeyeceksiniz herhalde.

19 mayıs 2024 17:57

7. A4-5 falan: abi beklentim yoktan kastım bi şey getirmese de olur mesele düşünülmesi bunu anlamıyor musunuz? Buna sürpriz, jest falan deniyor. Hayatta kimseye ince düşünce göstermediğiniz için mi kimseden böyle bi şey beklemiyosunuz? Bunun solo yaşayabilmekle alakası yok. Erkek arkadasim bu hareketi yapsa "ya dayanamadı teklif etti" diye sevinir geçerim.

Açta değilim açıkta değilim mesele düşünülmek.

19 mayıs 2024 17:58

8. A6: agzını öpeyim. Sevgilim diyosam bi şeyler yapsın. Bunların çoğu feminist de değil muhalefet.

A7: aciz görünmek? Ahehjdkekd sigaram bitti aşkım ya demiyorum. Telefonda konusuyoruz o içiyorsa bana e sen de yak bi tane diyor yok bende diyorum. Asıl aciz sizsiniz ya cidden sevgi, ilgi o kadar almamış ki kimse bunları arayan, talep eden aciz oluyor siz bireysel ruh sjhwsjkwl komiksiniz

19 mayıs 2024 18:00

9. Süslü hep bunlardan söyleniyorsan erkek zihniyeti demek ki hep böyle alışmış bu duruma der geçer

19 mayıs 2024 18:00

10. Burjuvazi: süslü hep demiyorum hep desem hak vercem cidden ayda yılda bir. Boğazdan konuyu genelde o açıyor zaten ben açmıyorum. Hani bi şey bekleyip durduk yere konuya girmiyorum

19 mayıs 2024 18:02