erkek arkadaşıma doğumgünü hediyesi piyano resitali yapsam nasıl olur?

kızlar normalde planım edgar allen poe'nun bütün hikayelerini almak ve kızarmış tavuk yapmaktı ama corona yüzünden dışarı çıkmıyorum yanına da onun imkanı yok gidemem çünkü dalağı yok kendisinin, risk grubunda. ben de skype ile resitale karar verdim ama acaba hediye gibi olmaz mı? size böyle bir şey yapılsa sevinir misiniz garipser mi?

1. Clair de lune, für elise, fantasie impromptu gibi bilindik şeyleri çalacağım.

23 mart 2020 20:52

2. Ne kadar entellektüel bi çift. benimkine yapsam kocaman bi soru işaretiyle bakardı heralde.

23 mart 2020 20:52

3. Ama şöyle bir sıkıntı var süslü,erkek arkadaşım genelde metal tarzı şeyler dinliyor yani benim çaldıklarımı görmedim spotify listesinde hiç. Bir de beni daha önce dinleme fırsatı olmadı ondan dolayı biraz çekiniyorum.

23 mart 2020 20:57

4. Süslü bu tamamen sevgiline kalmış bir şey bundan çok etkilenebilir de keşke işime yarayacak bir şey alsaymis da diyebilir ama doğum günü için az bir hediye geldi bana yani yanında belki başka bir şey daha olmalı diye düşünüyorum

23 mart 2020 21:11

5. Kargoyla bir şey göndermeye korkuyorum süslü. Başka ne olur bilemedim önerilere açığım.

23 mart 2020 21:12

6. süslü bence hedıye olarak cok uygun olmaz ya,daha ona yonelık,ısıne yarayacak bır sey yapabılırsın/alabilirsin..Bir araya geldıgınızde calsan daha ıyı olabılır bence ama yıne sen bılırsın tabıı kı..

23 mart 2020 22:07

7. Klasik muzik sevmiyorsa hic birsey ifade etmeyecektir acikcasi. Sizi kirmamak icin dinler belki ama eziyet gibi de gelebilir.

23 mart 2020 22:11

8. Keman çalmıştım ve tam olarak çalamıyordum. O zamanlar yeni başlamıştım, o güzel çalıyordu ama yine de hayranlıkla izlemişti. Sonradan öğrendim ki aslında baya berbat çalıyormuşum ama beni izlemiş. Lafı baya bi uzattım süslüm biraz da egolu bi cevap oldu ama harika olur piyano resitali de 🧡 en sonunda elinize bir öpücük kondur gönderebilirsiniz

23 mart 2020 23:48

9. Bence muhteşem bir hediye. Neden beğenilmediğini hiç ama hiç anlamadım. Emek var bir kere, ben olsam bayılırdım.

24 mart 2020 00:00

10. kusura bakma ama bunu bize sorman acayip manasız olmuş yani. kafanda tasvir ettiğin hediye hakkında (bilindik şeyler diye bahsettiğin eserler özellikle) herhangi bir fikri olacak kesim toplumun %1-2'sini falan oluştururken burada insanlar bu konu ile ilgili nasıl sağlıklı bir yorum yapabilirler sana? hadi onu geçtim yahu senin erkek arkadaşın bu adam. Böyle bir hediyeden hoşlanıp hoşlanmayacağı hakkında bir fikir yürütemiyorsan otur bir düşün bence. kendin bilmiyorsan biz hiç bilemeyeceğiz tanımadığımız adamın bunu sevip sevmeyeğini çünkü.

24 mart 2020 00:24