yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    erkek arkadaşıma normal ama anlamlı bir şey almak istiyorum?

    kızlar universiteye gidiyorum bu sene erkek arkadaşım kazanamadı morali bozuk evde diye. 1 saatlik yol farkımız var ama insan üzülüyor yine de. ona ne zamandan beri bir şeyler almak istiyordum şimdi de kendini yalnız hissettiği zaman yanında olduğumu hatirlaticak somut bir şey almak istiyorum. malum kış geliyor kapsonlu hirkalari seviyor sizce alsam nasil olur? atkı orsem zor mudur ogrenmek cunku yatkın degilim. ne dersiniz baska oneriniz var midir?

    1. Anladigim kadariyla erkek arkadasiniz mezuna kaldi, guzel bir kalem hediye edebilirsiniz hem onu motive eder calisirken aklina gelirsiniz. Ya da calisma masasina koyabilecegi sekilde fotograflarinizi bastirabilirsiniz. Aklima bunlar geldi.

    20 eylül 2017 22:33

    2. ayy bak şimdi iyice heveslendim sağol süslü en kısa zamanda başlayayım umarım beceririm

    20 eylül 2017 22:34

    3. fotoğraf bastirmistik onceden ama guzel bir kalem bulursam neden olmasın :)

    20 eylül 2017 22:40


    4. merhaba, ben dünyanın en beceriksiz ve örgüyle alakası olmayan insanı olarak sevgilime atkı ördüm, merak etmeyin becerirsiniz çok kolay :) selanik örgü denilen bir çeşit var, hem şık duruyor, hem de kolay, bir bakın derim videolarına :)

    21 eylül 2017 00:02