erkek arkadaşıma onu kırmadan saçının yağlı ve kepekli olduğunu nasıl söyleyebilirim?

ben dümdüz insanım bana kalsa direkt söylerim ama kırılır diye korkuyorum saçında bayağı bir kepek var ve yağlı nasıl söyleyebilirim

1. yağlı ve kepekli saçlar için şampuan hediye ederek

23 şubat 2023 00:29

2. anonim 1 biliyordur herhalde ama dikkat etmiyor mu bilmiyorum

23 şubat 2023 00:30

3. Saçıyla oynarken kepeklerin icin bir seyler yapalım sac derin rahatlar yagı da azalır falan de süslü.

23 şubat 2023 00:39

4. A1 aslında insan kendi fark edemeyebiliyor kafasının tepesini, ben dökülme & kepek problemimi eski bir videoda görüp şok olmuştum. Ss ben bu tarz durumlarda laf arasında "ben saçım kepeklenince şunu kullanmıştım iyileşmişti sende de aynısı olmuş" derdim. Çözüm sunarak söylemek daha kolay geliyor açıkçası.

23 şubat 2023 01:01

5. Yukarıda bir süslünün de dediği gibi saçıyla oynarken "aa saçın kepeklenmiş, bir ara bana da olmuştu şunu kullanmıştım sana da alalım" derseniz kendinizi de kattığınız için alınmaz.

23 şubat 2023 01:16

6. Buna niye kırılsın ya üffff ne kadar iletişimsizsiniz

23 şubat 2023 01:33

7. Sevgilim dediğiniz insanla kepeğin var diyebilecek kadar bile samimiyetiniz yok mu gerçekten?

23 şubat 2023 13:23

8. Valla süslü sevgilim dişlerin arka kısmında sigaradan kaynaklı kahverenklikler gördüm ve kendimden örnek verdim diş taşım vardı gittim temizlettim onlar gitti filan diye aa filan dedi ben de yaptırayım dedi birlikte diş randevusu aldık bugün temizletti

23 şubat 2023 16:42

9. sevgiliniz problemin farkında olup çözüm bulamamış da olabilir. benim de çok kepeğim var, seboreik dermatitim var çünkü. doktora gidiyorum, eczaneden gerekli şampuanı alıp kullanıyorum vs geçmiyor; azalıyor biraz. aynı probleme sahip olup çözebilen de vardır ama geçmeyebiliyor da. ha farkında olmayabilir de gerçekten, değiştirmesi imkansız ya da çok çok zor bir özelliğine laf ediyor değilsiniz, "aşkım saçların kepeklenmiş" diyin gitsin. kırılacağını sanmam.

23 şubat 2023 16:57