erkek arkadaşıma yemek yapacağım?

ama aklıma sadece sarma tarzı yemekler geliyor. o kadar vaktim yok. daha kolay ne yapabilirim? tek bir yemek değil de çeşit olsun istiyorum biraz da. mesela kremalı tavuklu makarna yapabilirim ama yanına salata dışında ne yapabilirim hiç aklıma gelmiyor. taze fasulyeyi etli yapabilirim yanına da pilav salata ama çok mu sıradan olur bilmiyorum. bana bir şeyler önerir mısınız? şimdiden teşekkürler.

1. çok yemek bilmiyorum genellikle pratik şeyler bildiğim için size önerilerim olacak. ben genelde sofrayı doldurması için ortaya meze koyuyorum. havuç tarator olabilir.(sarımsaklı yoğurtla daha güzel oluyor) yapımı çok kolay. pembe sultan yapabilsiniz ya da biraz daha uğraşırım derseniz ortaya sarımsaklı yoğurtlu ali nazik güzel olabilir. yemek olarak ise köri soslu tavuk güzel oluyor hem kolay hem de afilli. suya salma yöntemiyle pilav yapabilirsiniz. yanına fırında tereyağlı kaşarlı mantar güzel olur.

15 ekim 2020 12:52

2. Erkek arkadaşınız size hangi menüyü sunduysa, siz de ondan ilham alabilirsiniz :)))

15 ekim 2020 12:57

3. Bence köri soslu ya da barbekü soslu tavuk yanına mısırlı pilav ve salata güzel olabilir.

15 ekim 2020 13:03

4. Gelen önerilere çok teşekkür ederim. Fırın olmadığı için patates ne kadar istesem de yapamayacağım ama korili tavuk pilav veya makarna yapabilirim. Geçenlerde rokali bi salata tarifi görmüştüm bir de onu yapmayı düşünüyorum. Havuç tarator da pratik olduğu için yapabilirim sanırım. Başka öneriniz olursa yazarsaniz sevinirim :)

15 ekim 2020 13:42

5. canın ne istiyorsa onu yap. bi defasında eski sevgilim bana kahvaltıda menemen yapıp yanına da kahvaltılık zeytin peynir koyup yatağa getirmişti. çaba gerektiren bir şey değil, en fazla 20 dakika falan sürer, ama çok güzeldi. içinden saçı çıkmıştı, ben de saçı ayıklarken görmesin diye su istedim, ama ters bir şey olduğunu anladığı(mı anladığı) için (önünde "eee" diye tepki vermeseydim belki anlamazdı, keşke vermeseydim) gidip getirmeyi ısrarla reddetti, o yüzden saçını önünde ayıklamıştım. ama yemeğe sevgisini kattığını bildiğim için çok güzeldi.

yanı demem odur ki ne yaparsan yap sevgini kat, o da seni seviyosa dünyanın en güzel yemeği olur onun için.

15 ekim 2020 18:33