erkek arkadaşımla gün içerisinde hiç konuşmamamız?

süslüler iyi geceler, soruda yazdığım gibi erkek arkadaşımla gün içerisinde bazen hiç bazen 1-2 kere konuşuyoruz. ilişkinin başından beri böyle biraz bohem bir tip ve telefon, sosyal medya olaylarını sevmediğini söylemişti. ama son zamanlarda canımı sıkmaya başladı. sürekli mesajlaşmayı sevmiyorum ama bugün hiç konuşmadık mesela. hemen hemen her gün ne yaptığımız belli ama insan hiç merak edip sormaz mı ya? daha çok yüz yüze görüşelim vakit geçirelim modunda. biraz alınmaya başladım açıkcası. ilişkimiz yeni bu arada tanışıklığımın olduğu biri o dönemde böyleydi. çevresindeki herkes bu huyunu bilir. bu arada kendisi çok yoğun çalışıyor. kendisine söylediğim zaman başında söylemiştim daha çok yüz yüze vakit geçirmek isterim dedi. e her gün görüşemiyeceğimize göre? alınganlık mı yapıyorum bilmiyorum ama ilgi görmüyor gibi hissediyorum. belki ben bugün çook farklı bişey yaşadım haberi bile yok. ben de yazmadım o yazmayınca. durum böyle süslüler.. sizce normal mi ya da yapmam gereken bir şey var mı?

1. sevgilim ve ben de böyleyiz, bize göre normal olan bu mesela. bazen gün boyunca konuşmadığımız olabiliyor. ben bir ilgi eksikliği hissetmiyorum, keza kendisi de aynı şekilde. ama işte bir taraf bu durumdan hoşnut olmayınca işler değişiyor. fakat zaten böyle biriydi diyorsunuz, ilişkiye başlarken de böyle olduğunu biliyormuşsunuz yani. sevgisinden eminseniz onu değiştirmeye çalışmanın pek doğru olmadığını düşünüyorum. bir de sizin zorunuzla bunları yapmaya başlayınca samimi gelecek mi gerçekten? hoşunuza gidecek mi bu zorlama ilgi?

24 ocak 2020 04:54

2. Ben size hak veriyorum süslü benim eski sevgilim de böyleydi. Sonuç olarak ayrıldık. İnsan sevdiğini merak eder bence de.

24 ocak 2020 08:37

3. ikişkinin başında normal değil ya. ne olursa olsun heyecan duyuyor ve sizi merak ediyor olması gerekir. hepsini geçtim sesinizi duymak istemesi gerekir. ben de böyle bir ilişkiden çıktım ve bunu kabul etmiyorum üzgünüm. insan sürekli kafasında kuruyor bir de. neden aramıyor bugün hiç konuşmadık ben aramayacağım bu sefer falan diye. ne gerek var ki buna? ayrıldım kafam rahat etti benim. zaten ayrılırken de bir çabası olmadı. anlaşılıyor yani bazı şeyler. ben anlıyorum sizi o yüzden. sizin istediğiniz 7/24 konuşmak mesajlaşmak değil. zaten düşünüldüğünü hissetmek. gün olur hiç fırsatın olmaz yorgun olursun arayamazsın ama ertesi gün arar bir seni özledim dersin herşey geçer gider. bu öküz erkekler bunu yapmıyor. benimki de yüzyüze zaman geçirelim diyordu ama cinsel münasebet için yani tamamen. en az eforla en yüksek performansı almak istiyor ilişkiden ama fizik kurallarına bile aykırı bu durum üzgünüm yani yok öyle çakallık.

24 ocak 2020 10:48

4. aman aman ben nefret ederim böyle yok telefon sevmem mesaj sevmem tipleri ve triplerinden, hele bi konuşmasın bak nasıl şutluyorum onu. kusura bakmayın ama normal değil aranızda bağ oluşmayacaktır böyle oldugu sürece, gün icerisinde hic telefon yoluyla haberlesmemek iki tarafında ne yaptıgından bi haber olmak falan fazla sürmez.

24 ocak 2020 10:58

5. Süslüler teşekkürler cevaplarınız için.

Ona zorla yaptıramam ki beni kötü hissettirir. Sadece en son süslünün dediği gibi bağımız olmuyor gibi hissediyorum. Bugün görüşüp konuşacağım ben böyle devam edemeyeceğim çünkü. Bu sefer çekinmeye başladım mesaj atmaya aramaya durum böyle olunca

24 ocak 2020 11:29

6. Önceden pek takılmıyordum ama evet süslü gördüğüm komik bişeyi bile atamıyorum. Neden teknolojik bu kadar imkan varken bunu seçiyoruz ki hshshs Ona bişeyler demek istemiyorum, o öyle biri. Ben de böyle biriyim. Zorlayamam. Her gün görüşemeyiz evet ama görüntülü konuşabiliriz mesela arada? Bugün onu görmeye gidecektim ama vazgeçtim. Yanındayken ilgisini ve sevgisini dibine kadar hissediyorum ama konuşmayınca sanki hayatımda yok gibi hissediyorum.

24 ocak 2020 15:32

7. Hızımı alamadım devam ediyorum adam instagram hikayemi izliyor ama yazmıyor şaka gibi jshshshdhd ulan bi emoji falan at bari. Bugün uzun zamandır beklediğim çok güzel bir haber aldım ama onunla paylaşamıyorum bile. Ben söylemek istemiyorum o sorsun istiyorum ya napıyosun nasılsın diye çok kırgınım ona çok :( illa on ton trip mi atmam lazım anlayışla karşıladım diye mi yüz buluyor :(

24 ocak 2020 15:40

8. Benim sevgilim de böyle. Ben aramızdaki yaş farkından kaynaklandığını düşünüyordum. Üniversite lise zamanları telefonla sürekli mesajlaşılan döneme denk gelmiyor çünkü ama benimki öyle. Aynı zamanda yoğun da çalışıyor. Her gün bir kere arar şimdi hakkını yiyemem ama bir günaydın yazmaz mesela akşama kadar iletişimsiziz. Birkaç kere konuştum bunun anormal olmadığını düşündüğü için bir şey değişmedi ben de karşımdaki insanı sıkmamak ve zorlamamak adına böyle kabullenmeyi tercih ettim, geri kalan zamanlarda sevgisinden emin oldum çünkü ama neden mesaj atmaya çekiniyorsunuz anlamadım. O atmazsa atmasın ben bazen aklıma gelen bir şeyi yazabiliyorum anlık selfie olur, video olur. Küçük bir yorum yapıyor illa ki üstüne uzun uzun konuşmasak da.

24 ocak 2020 16:27

9. Süslü çünkü nedense bir çekinme geldi bana hshshsh yazmamı istemiyor gibi düşünmeye başladım. Sanki yazarsam ararsam rahatsız edicekmişim gibi. Arkadaşlarıma anlattım saçmalama diyorlar. Belki bu akşam ararım bi napıyosun diye

24 ocak 2020 17:24

10. Benim sevgilimde anlattıgın gibiydi, pasa pasa alıstırdım konusmaya 😂