erkek arkadaşımla gideceğimiz tatil için yer önerileri ?

merhaba süslüler, erkek arkadaşımla 4-5 günlük bir tatil planlıyoruz, 1000tl bütçemiz var. çok kalablık yerleri sevmiyoruz, daha sakin pek bilinmeyen, denizi güzel yerler, oteller söylerseniz çok memnun olurum 😊 bozcaada, datça, muğla'daki yerler olabilir

1. kaş, kalkan

9 temmuz 2018 14:36

2. enez, marmara adası, mersin tisan koyu, salda gölü vs. de olabilir

9 temmuz 2018 14:37

3. her birinize çok teşekkür ederim süslüler, her önerinizi ayrı ayrı araştıracağım 😊

9 temmuz 2018 14:48

4. ben çadırda kalmayı çok seviyorum ama o pek istemiyor :(

9 temmuz 2018 15:11

5. Ben ailemle sarımsaklıdayım. Denizi güzel ve sakin. Biz triblex villayı gecesi 480e tuttuk. Bu arada 9 kişiyiz.

9 temmuz 2018 15:13

6. paris kedisi, sarımsaklı hiç aklıma gelmemişti bakacağım  teşekkür ederim 😊

9 temmuz 2018 15:25

7. veralavida, böyle uzun yazdığıız için çok teşekkür ederim, Sarımsaklı'ya mutlaka bakacağım bu son önerilerle çok cezbetti, fiyatı da çok uygunmuş, adını hatırlıyor musunuz kaldığınız yerin? Bozcaada'nın sokaklarını youtubeda vloglarda gördüğüm an vuruldum ama denizi hakkında dedikleriniz düşündürttü. Urla'ya da bakarım, belki biz de sizin gibi bir rota yaparız. Tatil dilekleriniz için de, böyle uzun yazdığınız için (kusura bakma demişsiniz bir de.. asıl siz kusura bakmayın oyaladığım için) çok teşekkür ederim

9 temmuz 2018 15:29

8. 10. anonim teşekkür ederim yazdığınız için, fiyat çok uygun olmuş yaptığınız etkinliklerle beraber. hangi tarihler arasında gitmiştiniz ?

9 temmuz 2018 15:32

9. Erdek'e en son gittiğimde denizini pek sevememiştim, denizanaları vardı rahatsız olmuştum o yüzden bu tatilde pek düşünmedim, ama belki değişmiştir durum

9 temmuz 2018 15:37

10. Gamze  otel'i arayıp sorucam birazdan süslü, Ören'e de çok gitmiştim başka yerler olsun istedim ama uygun fiyatta bulamazsak orası kalıylr geriye. çok teşekkür ederim her birinize, iyi tatiller 😊

9 temmuz 2018 17:40