erkek arkadaşımla iki aydır birlikteyiz çok abartı olmayan doğum günü hediyesi ne alabilirim?

ben 25 o 28 yaşında bu izolasyon dönemi sebebiyle aynı şehirde değiliz şu an doğum günü için bir hediye almak istiyorum ama daha yeni olduğumuz için çok uçuk bir şey almak da istemiyorum. ama ne alacağıma karar veremedim. bir de kuryelerin çalışma şartlarını doğru bulmadığım için hediyeyi göndermek istemiyorum. siz ne dersiniz bu konuda?

1. Adına bagis yapabilirsiniz

13 nisan 2020 23:51

2. süslü hobileri neler, sporla ilgileniyor mu mesela. kitap okumayı sever mi?

13 nisan 2020 23:57

3. Adina bagis cok guzel bi dusunce cidden

13 nisan 2020 23:57

4. hediye alıp daha sonra verebilirsiniz ya da sevdiği bir ünlünün konseri denk gelirse bilet alabilirsiniz bence. izolasyon döneminden sonra hoş olur.

13 nisan 2020 23:59

5. Bağış güzel fikirmiş süslü. Özellikle burası olabilir diyebileceğin bir kurum var mı?

a1 konser fikri güzel gerçekten teşekkür ederim. Sporla çok ilgili değil Galatasaraylı aslında maç bileti de alabilirdim ama bu süreçte o imkansız gibi. Ya da seyahat planlamayı düşünüyordum.

14 nisan 2020 00:20

6. Online oyun seviyorsanız steamden ikinizin beraber oynayabileceği bir oyun alabilirsiniz

14 nisan 2020 00:21

7. temaya fidan bağışlamıştım süslü ben de ilk zamanlar. sertifika istiyorsun istersen adına bağış yapıldığına dair bir kart gönderiliyor. çok sevinmişti

14 nisan 2020 01:35

8. A4 oyun bakabilirim araştıracağım

A5 teşekkürler süslü tema vakfı aklımda Darüşşafaka'yı düşündüm bir de

14 nisan 2020 03:12

9. bağış bence doğum günü hediyesi için hatırlanabilecek bi şey değil. tatlı bir durum tabi ama bakınca sizi hatırlayacağı bi şey olması daha iyi bence. ya da eğer hoşuna gideceğini düşünürseniz bu karantina günlerinde kutular oluyor mesela öyle bir şey sipariş edebilirsiniz muhiku gibi sitelerden. sweat bile almak daha mantıklı gibi geldi bana. 2 aylık bi ilişkim olmuştu 4 yıl önce. geçen hesabına girdim o zaman aldığım giysiyi giymiş misal jbnckcl bağışı özel bi gün değilken yaparsanız daha anlamlı ve hatırlanır olur sanki.

14 nisan 2020 09:40

10. a6 o da olabilir süslü ama ben o gün için bir şey göndermek zorunda kalmadan da onun için bir şey yaptığımı göstermek için mantıklı bulmuştum

a7 kargoyla bir şey göndermek istemiyorum süslü ama dediğin siteye bakacağım. ne zaman görüşeceğimiz de belli değil şu süreçte ve kuryelerin durumuna üzülüyorum açıkçası

14 nisan 2020 10:54