erkek arkadaşınızın en beğendiği parfüm ne?

benim koku skalam çok geniş. her türlü parfümü sıkarım. ama erkek arkadaşımın en beğendiği parfüm lancome la nuit tresor a la folie. sizin sıktığınızda erkeklerden olumlu geri dönüş aldığınız parfüm ne ?

1. estee lauder bronze goddess ve black opium. kadın kadın kokuyorsun diyor

22 mart 2021 21:48

2. Crystal noir’i seksi buluyor mu bilemiyorum ama güzel koktuğumu söylüyor. Ben de çok severim

22 mart 2021 21:55

3. Anonim 4 aslında çok parfümüm yok son zamanlarda çok daha arttı parfüm fiyatları. Bazılarını erkek arkadaşım almıştı çok beğendiysem biraz para biriktirip ben aldım. Artık alamıyorum muscent parfüm parfüm  parfüm krizimi karşılıyor :)

22 mart 2021 22:40

4. salvatore ferragamo-signorina

dior- J’adore

guerlain-le petite robe noire/ mon guerlain

prada- iris

burberry- my burberry/ my burberry blush( özellikle bu iki parfüm karşı cinsten aşırı derecede iltifat aldı, nişanlım da çok seviyor bu ikisini)

black opium ise hem nişanlım hem de çevremdeki diğer erkeklerden çok olumsuz tepki aldı. çok ağır koktuğunu söylüyorlardı.

aynı şekilde yves rocher -so elixir purple da hiç beğenilmedi hatta bunu asetona benzettiler.kadınlardan ise her iki parfüm için olumlu tepkiler aldım.

22 mart 2021 22:56

5. Black opium benim kabusum. Hiç mi hiç sevmiyorum başımı ağrıtan tek parfüm

22 mart 2021 23:03

6. Lancome la vie est belle ve calvin klein eternity çevremdeki erkeklerden birçok iltifat getirdi. Eternity burada yazılan parfümlere nazaran biraz daha hafif kalıyor ancak bir süre geçtikten sonra çok ferah ve temiz bir koku haline geliyor.

23 mart 2021 05:10

7. La vie est belleyi sevmeyen erkek yoktur bence artık kült bir koku

23 mart 2021 12:21

8. Benim çevremdekiler bombshelli çok seviyor nedense. Erkek arkadaşımın da favorisi o. Vanilyalıdan çok meyveli seviyorlar gözlemime göre.

23 mart 2021 19:47