erkek arkadaşa hazırlanacak yemek sorunsalı?

kızlar erkek arkadaşla bira ya da şarap ile gidecek menü önerisi olan var mı? yemek yapmayı az çok biliyorum et konusunda pek iyi değilim ama en kötü onu da kendisi yapar :) fikirlerinizi bekliyorum❤️

1. şarap içecekseniz pinterestteki peynir tabaklarından yap süslü <3333 yemek şu an hiç aklıma gelmedi 😂 bir de umarım çok güzel geçer

10 haziran 2019 20:34

2. Balık salata olabilir.

10 haziran 2019 20:36

3. beyaz şarap-balık (ızgarada pişmiş levrek ve çipura), kırmızı şarap-kırmızı et, ızgara tavuk. kremalı makarna-beyaz şarap.

10 haziran 2019 20:36

4. Süslüler çok teşekkür ediyorum cevaplar için. Yemek işini hep sevgilim yapıyor bu sefer ben bir şeyler hazırlamak istiyorum. Mutfakla salon bitişik olduğu için balık pişiremiyoruz çok kokuyor :( daha önce birkaç kez makarna pilav filan yaptım artık uğraş verip güzel bi masa hazırlamak istiyorum djdkf şarap ve peynir-meyveyi geç saatlerde yemekten sonra yapabiliriz. Yemek için önerilere açığım hala💓

10 haziran 2019 20:40

5. Kırmızı şarapla,fırında yapılan kalın spagetti makarnayı az suda haşlıyorum.Bir yandan doğradığım mantarları tereyağında soteliyorum.Biraz tuz,az karabiber ekliyorum ve mantarlar pişince üstüne krema ilave ediyorum çok az böyle pişiriyorum mantarları.Sonra makarnanın üstüne döküyorum sosu.isterseniz üstüne kaşar peyniri rendeside ilave edebilirsiniz.Ben genelde yemek olarak bunu yapıyorum.ortaya da güzel bir salata bence yeterli oluyor.He gece uzunsa ve tekrar şarapla devam edeceksek kavun,armut,kiraz olabilir

10 haziran 2019 21:47