erkek arkadaşlarınızla dokunarak konusuyor musunuz veya sarılıyor musunuz?

bahsettiğim partnerlik değil bu arada normal arkadaşlığı kast ediyorum. genelde temassız buyuyenlerin boyle şeyleri garipsedigi soylenir ama ben baya baba anne temasiyla buyudum yine de bana sevgilim disinda garip geliyor bu hareketler. ornek vereyim, double date e ciktik yaşlarımız 20-22 arasi degisiyor. kiz konusurken erkek arkadasimin omzuna dokundu surekli ve sonra sımsıkı sarildi vedalasmada. oyle yakin falan da degiliz hani. bense o kizin erkek arkadasina sadece basimla hareket yaptim. yine baska bir ornek: grup projemizdeki bir kiz konuşurken arkadasinin omzuna basina koydu bir sure durup off yoruldumm dedi. kizin sevgilisi var bu arada. yine tanisali 4 ay olmus bir arkadasinin omzuna kolunu atip kendine ceken bir kiz da taniyorum ve sevgilisi de var. siz bu konuda ne dusunuyorsunuz?

1. Ben bu saydiklarinizi kiz arkadaslarima da yapmam. Bana da dokunulsun istemem yerli yersiz. O yuzden tuhaf geliyor yani hatta yavsaklik olarak goruyorum acikcasi.

20 mayıs 2022 15:25

2. Ben de yapmam suslu ama bunlari sesli dile getirdigimde fesat ve gerikafali (gizlinot: Alakam yok)algilanabiliyorum cesitli cevrelerde.

20 mayıs 2022 15:27

3. Ben de pek dile getirmiyorum ss ayni sebeplerden. Belki bir motivasyonlari vardir diye anlamaya calisiyorum. Bu arada hani selamlasmak icin sarilmak opusmek falan bazi insanlar gercekten random herkese yapiyor onu astim artik o tuhaf gelmiyor o kadar da ne bileyim diger ornekler dedigim gibi abarti geliyor. Ote yandan mesela ben kimseye yapmam ve yapilmasina da izin vermem dolayisiyla arkadaslarim da beni bilir ve yapmaz. Bu insanlar icin iki taraf da ok ise iliskileri oyle olabilir yani.

20 mayıs 2022 15:34

4. Bunun fesatlıkla ilgisi yok, ben temas bağımlısıyım baxı insanlar böyle oluyor. Konuşurken karşımdakinin koluna falan dokunabilirim. Erkek arkadaşlarım genelde liseden beri yani çok uzun yıllardır hayatımdalar. Onlarla kardeş gibi büyüdüm, temas falan oluyor olmuyor aklıma bile gelmez. Aralarında evli olan var, sevgilisi olan var hiç dert değil. Sadece sevgilileriyle ilk tanışırken temkinli davranırım. Beni tanıdıktan sonra kıskanan sorun çıkaran hiç olmadı ama niyetimi anlayana kadar tedirgin olmalarını istemem. İş arkadaşlarımla temas olayına hiç girmem bu yüzden biraz kasıyorum kendimi. Çünkü iş ortamı dedikoduya çok müsait. Ayrılırken sarılma olayını çok normal buluyorum, böyle gövdeni dayayıp yaslamadığın sürece çok çok normal ama 4 aydır tanıdığın  birinin başını omzuna yaslamanın hiçbir manası yok. Kola ve omuza dokunmayı çok dert etmem böyle uzun tutulmadığı sürece. Bazen bana bak, beni dinle güdüsüyle de yapılabiliyor. Yani bahsettiğiniz ilk kız zararsız, ikinci kız çocuktan hoşlanıyor ya da kendinden hoşlanmadını istiyor, etkilemeye çalışıyor gibi geldi. Benim gibi temas bağımlıları anlayacaktır, bahsettiğiniz ilk kız temas bağımlısı olabilir ama ikincinin hareketleri temas bağımlılığı kategorisinde değil kesinlikle.

20 mayıs 2022 15:37

5. En yakın iki arkadaşım erkek ve ikisiyle de beraber büyüdüğüm için dokunmalı sarılmalı boyundan öpmeli ilişkimiz, gayet normal buluyorum.

20 mayıs 2022 15:48

6. Bende senün gibiyim, sevgilim veya ailemden biri değilse temastan hoşlanmıyorum

20 mayıs 2022 15:48

7. Erkek arkadasimi benim disimda bir kiz boynundan öpse kafayi yerim ben yalniz

20 mayıs 2022 15:51

8. Çok yakın arkadaşlarıma dokunurum evet ama böyle topraklama dokunuşu gibi değil de mesela benim diyeceğimi dediyse yahut lafı ağzımdan aldıysa mesela heyecanlanarak böyle tutma gibi dokunma gibi değil de. Ve sürekli sürekli değil mesela bir akşam oturmasında iki max üç kere olur. Yeni tanıştığım, samimi olmadığımla olmaz. Arkadaşımın sevgilisine de vedalaşırken sarılırım ama bağrıma basarak değil, böyle normal 3 saniyelik sarılma. Arkadaşıma sarılıp adamla ıhı oççakal diye el sıkışmak garip geliyor bana muhafazakar gibi.

20 mayıs 2022 15:54

9. Ben ilkini anormal buldum. İkincisini araya bende yapıyorum sınıf arkadaşlaırma falan. İlkinin nesi normal? Sıkı sıkı sarılmış?? Konuşurken sürekli dokunmuş falan? Ne alaka senin erkek arkadaşın bu.

20 mayıs 2022 16:06

10. konuşurken omuza dokunmayı sevdiğim arkadaşlarıma ben de yapıyorum. sımsıkı sarılmak kendine çekmek falan çok garip geldi. yani garipten öte samimiyet yoksa çok gereksiz.

20 mayıs 2022 16:44