erkek arkadasımın dogum günü hediyesi için?

iyi geceler herkese. yakında erkek arkadasımın dogum günü var ve teknolojiden çok anlamadığım için biraz kararsız kaldım. xbox, ps4 veya applewatch düşünüyorum hangisini alsam daha iyi olur bilemedim. oyun oynamayı seviyor fakat ps4 mü xbox mı daha iyidir kullanan ya da anlayan birileri varsa ve yazabilirse çok sevinirim.

1. ps4 ne alaka ps5 varken? yeni oyunları oynatamayan konsolu neresine soksun adam lol

8 şubat 2022 02:22

2. bütçem ps5'e el vermiyor ne yazık ki. gerçekten laf çarpmaya yer arıyorsunuz.

8 şubat 2022 02:24

3. Ps4 ne alaka mı? Yani bu sorulara cevap veren ilk anonimler hep aynı kişi bence. Hep aynı agresiflik hep aynı laf sokma çabası, hayatsız insanlar ne çok yaa

8 şubat 2022 02:31

4. anonim4, çok teşekkür ederim hiç anlamadığım için tabi ben haha steam hesabı var ama nickini bilmiyorum sabah öğrenirim. bilgisayarı msi o nedenle bilgisayardan çok oynuyor oyun vakit buldukça. gamepass'ı da sorayım hiç bilmiyorum ilk kez duydum hatta :(

8 şubat 2022 02:40

5. süslü daha önce konusu açıldığında oynamaya vakti olsa alacağını söylemişti (hem çalışıyor hem yl yapıyor) ama bence alsam çok mutlu olur ve oynar stres atar gibi geliyor bana. bayadır da bilgisayarda da oynamıyordu ama şimdi tez dönemi başladı kafa dağıtmak için arada oynamaya başladı. cs oynuyor en çok, tekli değil de arkadaşlarla oynanan oyunları seviyor onu biliyorum bir tek. ilk applewatch düşünmüştüm o nedenle ama aklıma bu gelince kararsız kaldım.

8 şubat 2022 02:46

6. süslüler çok teşekkür ederim ya <3 gece uyuyakalmışım hahaha

istek listesinde Red Dead Redemption 2 ve NBA2K22 var. Oynadıklarında da cs, knight ve stick fight var hahaha bir az geldi gözüme ya acaba oyun oynamayı çok sevmiyor olabilir mi

8 şubat 2022 11:33

7. süslüm tüm oyunları şöyle gözüküyor : (link: https://www.hizliresim.com/avrjkum tık)

ben mi yanlış yerden bakıyorum acaba yoksa benimki hakikaten çok oynamıyor mu hahaha

erkeklere hediye seçmek çok zor ya. bana çok güzel hediyeler alıyor hep ve ben de onu mutlu edecek güzel bir şey bulmak istiyorum. airpods pro almıştım mesela yıl dönümümüzde bayılmıştı. keşke onu şimdiye saklasaymışım diyorum :d

8 şubat 2022 11:48

8. hahaha anonim5, çok teşekkür ederim size ve diğer anonimlere de öyle <3