erkek arkadasımın tavrını ben mi yanlış buluyorum?

bi akrabam(kız) , erkek arkadasım ve ben üçümüz bulustuk.kızla erkek arkadasım ilk kez görüstüler. daha sonra ayrılırken erkek arkadasım bana sarılmadı. ikimize de görüşürüz diyip el sallayıp gitti. sebebini sorduğumda da bana sarılıp yanımdaki kıza görüşürüz dese etik olmazmış, diğer kızla sürekli görüşse ona da sarılırmıs ama hiç görüşmediği biri olduğu icin doğal olarak sadece görüşürüz demesi normal.sarılmaya gerek yok tamam ama bana neden sarılmıyorsun? icime kurt düstü.sizce ben mi art niyetli bakıyorum olaya.erkek arkadasım etik duygusunu gercekten benimsedi mi yoksa kızdan mı etkilendi o yüzden bana sarılmadı mı

1. süslü bende de benzer olay oldu. cok yakın erkek bi arkadasimla bulustuk sonra o diger erkek arkadaslariyla tanistirdi, ayrilirken onlar benim elimi sıktı öyle olunca yakın arkadasim da elini uzatti ama ben sarildim ve tuhaf kacti biraz bence

8 ağustos 2018 21:36

2. Ailenize gidip anlatmasından çekinmiş olabilir. Bence çok iyi yapmış, aferin erkek arkadaşınıza, olgun bir beymiş

8 ağustos 2018 21:39

3. İkinizin düşüncesi de çok saçma bence. Erkek arkadaşınızın düşüncesi de, sizin şüphelendiğiniz durum da. Size sarılarak veda edip akrabanıza da elini uzatıp tanıştığıma memnun oldum görüşmek üzere demek kadar basit olay aslında. Yapmıyorsa erkek arkadaşınızın nezaket eksikliğinden

8 ağustos 2018 21:40

4. Ay gerçekten garipsiniz ya aklınıza gelen ilk şeyin bu olması..

8 ağustos 2018 21:54

5. Soru sormadan önce bir düşünün bence, acaba sinirli miyim? Saçmalıyor muyum? Bu mantıklı mı? Bunu da kahve eşliğinde yapın, uzatın ayaklarınızı rahatlayın... ve bol bol düşünün lütfen

8 ağustos 2018 22:09

6. Sanki referans gostermeden alinti yaparak bilimsel makale yaziyorsunuz ya neyin etigi allah askiniza.

8 ağustos 2018 22:47

7. Bana da değişik geldi. Orda yaptığınız, dediğiniz bir şeye de kafası takılmış olabilir.

8 ağustos 2018 23:01

8. Bence de hoş olmazdı size sarılıp kıza sadece görüşürüz demesi benzer durumlarda erkek arkadaşınız gibi davranıyorum.

9 ağustos 2018 17:58