erkek arkadaşımın galerisinde porno izlerken alınmış ekran görüntüsü buldum. hani ıphone larda yanlışlıkla alınıyor ya öyle. fotograftaki kadın biraz ufak 17 18 yaşlarında gibi ve sanırım birden fazla erkek var(bundan emin değilim)
midem bulandı ve şaşkınım. küçük bi kızın olduğu porno izlediği için en çok bozuldum sanırım. şokla mantıklı düşünemiyorum süslüler bu normal mi sizce
Bana normal geldi grup fantazim olmadığı halde ben de izliyorum kadınım bu arada
Porno izlemek normaldir(Bagimli bir durumda degilse kisi).Masturbasyon ve seks ayni seyler degil. O yuzden partnerin ve sizin porno izlemesi iliskinin niteligini dusurmez.
Porno iceriginde underage bir durum olmasi ise igrenc.
kızın reşit olduğunu düşünerek bence sorun yok diyorum
Kız reşitse bence de sorun yok. Ben de izliyorum, gözüne sokmuyorum tabii ki izlediğini ama sevgilim bu şekilde görse ve bunu dert etse garip olurdu açıkçası benim için.
benim erkek arkdaşımda porno izliyormuş. daha önce eskiden baktığım bir llinki bulmaya çalışırken geçmişinde gördüm. hiçbir şey söylemedim. sonra espri yaptım izliyosundur en son ne zaman izledin falan diye.. çünkü ne var bunda? izleyebilir.. içeriklere takılmayın arkadaşlar.. napıcak normalde yaşça küçük kızlara mı bakıcak? eğer zaten günlük hayatınızda da senia ldatacağını yaşça küçüklerle ilgilendiğini düşünüyorsan hemen ayrıl.. bu arada ben izlemiyorum.. izleyedebilirim ama canım porno izlemek istemiyor.. erkek arkadaşımı da izlediği için eleştirmiyorum. takılma böyle şeylere süslü
ben de grup vs izliyorum hatta en cok bunu izliyorum cünkü porno izlemek bana biraz utanc verici bi sey geliyo ve romantik, cift vs pornosu izlerken utanıyorum ama böyle gruplu absürt seyleri izlerken yükselebiliyorum dsjhc