erkek bebek isimleri arasında şunlardan birini seçer misiniz ?

selam kızlar şu isimlerden birini seçer misiniz: aras, kerem, ateş.. ve sizce bu isimlerden hangisi en güzel?  belki hiçbiri zevkinize uymayabilir ama en azından bir tanesi bile birazcık uyuyorsa belirtir misiniz?

1. Aras ve ateş ama Türkçe karakter olmasındansa aras. Kerem bence iyi değil. Ben aslında sesli harfle biten seviyorum ama bunların hiçbiri degil.

10 eylül 2022 12:06

2. Aras adının anlamları arasında at kılı gibi ifade de vardı bence bunu bir düşünmelisiniz

10 eylül 2022 12:08

3. bence kerem

10 eylül 2022 12:08

4. çocuğuma ateş ve aras koymaktansa kerem koyarım büyüyünce gitsin aslısını bulsun.

10 eylül 2022 12:17

5. ateş koymazdım. günlük hayatta bildiğimiz net bir anlamı var ve anlamı isim olmak için güzel değil. bana sınıf atlama çabasındaki egolu ebeveynlerin çocuklarına karizmatik isim koyma özentisi gibi geliyor.

keremler artık yaşlandı. kerem bana ver bikerem, kerem kerem g.tünü s*kerem ve türevi esprilerden dolayı erken yaşlandılar.

aras güzel isim. yalnız bir ara tüm dizilerde bir aras vardı. hala var mı bilmiyorum.

10 eylül 2022 12:50

6. kerem ismini çok seviyorum ya default yakışıklılık veriyor ben kesin koyarım çocuğuma

10 eylül 2022 12:55

7. anonim 5, egolu ebeveynlerin cocuklarına karizmatik isim koymaya çalışması desen anlayacağım ama ondan önce eklediğin ''sınıf atlama çabasındaki'' kelimesi gerçekten çok eğreti duruyor yazınızda. bir kere karizmatik isim koyan ''egolu'' herkesi fakir fukara, orta direk yapmışsınız çünkü ''sınıf atlamaya çalışan'' diyorsunuz.

hepimiz orta direk olmaktan kavurulurken bir anda sınıf atlama çabasıyla ateş vb. isimler koyacağız hım... muhtemelen orta direksin ve öyle bir bir çevren var (küçümsemiyorum bunu söylerken) ve gördüğün tek şey ''sınıf atlamaya çalışan tiplerin'' çocuklarına kendilerince karizmatik isim koyması.. böyle değerlendiriyorsun konuyu... çünkü senin için gerçek zenginler veya sınıf atlamayan insanlara yakışıyor bu isimler öyle mi? orta direk insanların bir ismi karizma bulmaya hakları olmamalı mı? mesela neden karizmatik isim koyamıyorlar? veya egolu mu olması gerek karizmatik isim koyanların?

yanlış anlama algındaki defoları anlamaya çalıştım ve görüş belirtirken yanlış bir tarz/uslup kullandığını düşünüyorum. bu sebeple sizin açıklamanıza güvenemeyeceğim.

10 eylül 2022 13:33

8. yok süslü varoş bir çevremiz yok hiç, öyle konuşmayalım ama boşver dengine inmeyelim..

tam tersi ben a5'e güldüm esasen. sınıf atlama çabasında falan yazması komiğime gitti nedense, insanları hiç tanımadan böyle yaftalar koyması/özellikle isim koymak gibi tamamen kişisel zevk olan bir konuyu küçümsemesi ve orta direk/fakir insanlara ordan çakması hiç hoşuma gitmedi. böyle karizma isimleri sadece sınıfı yüksek olanlar koyabilir gibi bir algısı var :) ben koyarım a5 o zaman eminim de yakıştırırsın sınıfımı bi görsen :P

10 eylül 2022 13:54

9. Sağlıkla gelsin bebişiniz süslü, isim olarak da Ateş diyorum çok hoşuma gitti benim

10 eylül 2022 14:20

10. kızlar teşekkür ederim güzel görüşleriniz için, hepsini okuyorum