erkek olan arkadaşlarınıza aşkım diyor musunuz

benim çok yakın bir erkek arkadaşım var baya kardeş gibiyiz ona aşkım diyorum ya sevgilim sorun çıkartıyor bu normal bir şey değil mi sizce de. sorun çıkarmakdan kastım rahatsız oluyor ve gereksiz buluyor

1. Low hayatlar low arkadaşlıklar :d

10 mart 2022 18:14

2. 15 yaşında değilsem, ki değilim, hayir

10 mart 2022 18:18

3. Bir sürü kız kankam var. Hiçbiri aşkım demedi henüz bana.

10 mart 2022 18:34

4. Gayse diyebilir miyim? Ne diyorsunuz mesela sevgi sözcüğü gibi hep ismiyle mi hitap ediyorsunuz? Ve niye hakaret ediyorsunuz şaka mısınız ajhahshs

10 mart 2022 18:45

5. 22 yaşındayım bence normaldi sordum ne var bunda diye.

10 mart 2022 18:47

6. Canim dersin tatlim dersin de askim ne alaka ya

10 mart 2022 18:51

7. Erkek arkadasinin yerinde olsam ben de yakin kiz arkadasima askim derim madem normal bir sey

10 mart 2022 18:53

8. ne mi var bunda? sizin erkek arkadaşınız çok yakın olduğu kız arkadaşına aşkım dese bunu normal mi karşılarsınız? eğer karşılarsanız da maşallah yani, konya ovası mübarek.

Hem illa bir lakap mı takmak gerekiyyor? Ben onlara hep adıyla seslenirim, onlar da bana. Gayet de samimi ve yakınız. Lakap takmamış olmamız buna engel değil

10 mart 2022 18:53

9. Sevgiliniz de kız arkadaşlarına aşkım desin, bir daha konuşalım.

10 mart 2022 19:41

10. Ben de Aşko diyordum önceden sonra aşkım daha ağız alışkanlığı gibi oldu. Evet haklısınız da alışmışım herkesle böyle konuşuyorum hayatımlı canımlı. Arkadaşım da cidden çok yakınım hatta tek arkadaşım gibi olunca diyoruz ikimiz de birbirimize mesela 'aşkımmm seni çok özledim' gibi ajsjs Aşko nasıl peki denir mi sizce?

10 mart 2022 19:43