erkek ve kadın arasındaki yaş farkı?

niye kadın 2-3 ten büyük olduğu zaman abes karşılanıyor ama kadınlar kendilerinden 10 yas büyük adamla da evlenmesi veya sevgilisi olması abes karşılanmıyor.hollywood ünlülerinde yas farkı olan evlilikler biliyorum ama ünlü olmayan ınsanlarda da denk geldiğiniz var mı

1. Süslü benim annem de babamdan beş yaş büyük ve yirmi yedi yıldır evliler :) bence yirmili yaşlarda biraz göze batıyor ama yaş ilerledikçe pek önemli değil.sizin ilişkide karşınızdaki kişiden ne beklediğiniz asıl önemli olan. Ben olgun olmasını beklerim mesela. Benim yaşımda erkekler genellikle pek olgunluğa erişememiş oluyor bu yaşlarda henüz ne yazık ki ama ilerde neden olmasın :)

23 ağustos 2018 22:35

2. Kim abes karsiliyor ya ben kimseden bisey duymadim 2-3 yas nedir? Anlatmayin kimseye

23 ağustos 2018 22:38

3. Birinci anonim nasıl tanışmışlar peki.benim de çevremde 2 yas kucuk abes karsılanıyor mutlular mı görünüşleri cok Farklı duruyor mu?20li taslarsanız aramızda benim de 3 yas var ama abla olursun diye annem istemiyor

23 ağustos 2018 22:39

4. siz buradaki 10 yaş büyük erkekle sevgililik sorularını okumuyorsunuz sanırım :) kılları ağırmış diyenler bile gördüm 35 yaşında adam için swh ama ben insanların internetten zırvaladıklarına düşünüyorum böyle. günlük hayatta bir şey diyemiyorlar hiç.

23 ağustos 2018 22:42

5. 2-3 yaş sorun değil ama fazlası bana göre de sorun. Erkeklerin büyük olması daha iyi çünkü zaten geç olgunlaşıyorlar gerçekten bizlere göre. Bir tanıdığım da kadınlar daha erken çöküyor demişti ama bu bana saçma geliyor, eskiden belki ama şimdi kadınlar yaşlanmak bilmiyor

23 ağustos 2018 22:43

6. Bence geç olgunlastıklarını insanların fikirleri bi arastırmaya bağlı bir şey değil.askere gitme ,emekli olasıya kadar erkekler çalışıyor sonuçta.kadın ya ev hanımı oluyor ya çocuğu olunca işi bırakıyor ara veriyor yada çalışıyor.dıs hayatla erkekler daha çok mücadele ettiği için geç olgunlasıyora katılmıyorum.

23 ağustos 2018 23:11