erkekler aptal mi çok mu cesur ?

kızlar date app lerden tanışınca biraz muhabbet edince erkek tarafı evine davet ediyor ya bana tuhaf geliyor belki ben psikolojisi bozuk veya hırsızım erkekler bunu hiç düşünemiyor mu

1. Dünya üzerindeki bütün erkekler aptaldır aksini iddia eden erkektir.

28 eylül 2020 17:02

2. A1 o ne demek ya

28 eylül 2020 17:03

3. Bir erkek arkadasim boyle tanisip kizi evine davet etti. Kiz sabah cingar cikarmis cuzdanimda 200 tl vardi simdi yok caldin mi diye. Vermezsen polisle bascam evi falan demis cocuk neye ugradigini sasirmisti hahah

28 eylül 2020 17:04

4. Onların o an beynine kan gitmiyor aşko. Çükleri söz sahibi olduğu için aptal olmaları gayet normal. Beyin devre dışı.

28 eylül 2020 17:05

5. Aynen anonim4 bu tür olayları kast ettim her şey olabilir tanımadığı birazcık muhabbet ettiği bir insanım sonuçta çok değişikler

28 eylül 2020 17:06

6. kısa sürede evine davet eden bir erkek sizce ne bekliyor olabilir yani beklediği şeyin gerçekleşmesinden başka birşey düşünmüyor işte bariz.. çoğu nefes alsın yeter zihniyetinde zaten çok da şeetmemek lazım (:

28 eylül 2020 17:14

7. Iste baslarina gelmeden dusunemiyorlar sanirim ya da istedikleri sey olacaklarin yaninda daha baskin geliyor

28 eylül 2020 17:17

8. Eve gelen her kız sevişmek zorunda mi peki

28 eylül 2020 17:20

9. Kadin icin de riskli tabi ki ama bence evine gidilen kisi icin risk her zaman daha fazla. Sonrasi icin de. Soru sahibi eve gelen her kiz sevismek zorunda degil de sevismek icin anlasip evde gorusenler de var

28 eylül 2020 18:52

10. Kızlar ben çocukla gayet eğitim günlük hayat aile hakkında sohbet ettiğim halde o yazdığı zaman cevap verdim yinede evime gel diyebiliyor tabiki çağırabilir ama insan ilk bi dışarda buluşmak istemez mi belki en basitinden pis bi kızım ağzım bozuk olabilir , yazıştık belki benim hakkımda fikir edinmiş olabilir ama kimseyi oturup konuşmadan tanıyamayız ki

28 eylül 2020 19:39