erkekler cok cirkin degil mi??

zevkinize gore birini nasil buluyorsunuz ya da nasil dikkatinizi cekiyorlar? hangi arkadasima baksam sevgilisi/kocasi cirkin bayginlik geciriyorum bu ulkede hic mi yakisikli erkek yok diye sorgulatiyorlar bana. istanbulda yasiyorum sokaga ciktigimda bile cok cok nadir goruyorum yakisikli erkek. benim mi yakisikli erkek algim cok yukarda yoksa siz de boyle dusunuyor musunuz

1. sadece surat guzelligini de gectim cogu ozenli de gelmiyor bana. kilik kiyafet olsun saclari olsun kendilerinin en iyi halinde gozukmek icin ugrasmiyorlar mal neyse o sekilde kabul ediyorlar

27 eylül 2023 16:23

2. ben de istanbulda yasıyorum gayet yakısıklı erkekler goruyorum bağcılarda falan yasıyorsan normaldir ama

27 eylül 2023 16:25

3. Ay benim kocam çok yakışıklı ya. Tamamen kader birleştirdi bizi.

27 eylül 2023 16:26

4. valla doğru ya benim kocam yakışıklı ama bu adamı nasıl kapakladım ben de bilmiyorum. güzel güzel arkadaşlarımın yanında at hırsızı gibi tipler var hep. türkiyede güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısından elli kat daha fazladır. her 50 güzel kadına 1 yakışıklı erkek düşüyor. yüzü güzel olanın boyu 170 zargana oluyor.  boyu uzun omuzları geniş olanın yüzü bokum gibi oluyor. ikisi bir arada çok nadir valla.

27 eylül 2023 16:27

5. bagcilar esprisi cok komikti tesekkurler hayir bagcilarda yasamiyorum anadolu avrupa geziyorum toplu tasimaya biniyorum ama gordugum yakisikli erkek sayisi cok az

27 eylül 2023 16:28

6. ben bulamiyorum. gercekten cok cirkinler. cirkin olmayanlar da bunun bayaaaa bi farkinda tiktokta instagramda thirst trap paylasip duruyorlar ilgi or*spusu olmus hepsi. kari gibiler

27 eylül 2023 16:28

7. ay a5 gercekten bahsetmeyi unuttum bundan yakisikli erkekler de bi garip kafalarda oluyor. bu arada ben boy konusunu fazla takmiyorum boyum 170 ama 175e de okeyim. mesela marmarise geliyorum kisa sureligine ve buradaki turkler yakisikli gercekten. ama istanbulda cok zorlaniyorum

27 eylül 2023 16:31

8. öff "bağcılarda yaşıyosun heralde yakışıklı erkek görüorm bne :s" diye akıl küpü. ss zaten kendisi de yakışıklı erkek gördüğünü söylemiş ama sayısı çok az demiş. %100 haklı sokakta gördüğüm her 20 çok güzel kadın için sadece 1 çok yakışıklı erkek görüyorum ve erenköyde yaşıyorum, işim de leventte. genel olarak türk erkeğinde ibrahim erkal tarzı siyah ve kalın saç sakal, geniş bel ve kalça ve dar omuzluluk problemi var. dar omuzlu geniş basenli bir erkek götüne ferrari soksa da yakışıklı olamaz. parayla semtle alakası yok bunun.

27 eylül 2023 16:32

9. Yakışıklı erkek var ama çok azlar, 1 yakışıklı erkeğe 10 güzel kız düşüyor bence. Sokağa çıktığımda devamlı güzel kız görüyorum ama yakışıklı erkek çok az. Hadi güzelliklik genetik diyelim, bakımlı güzel iyi giyimli erkek de çok az. Bence türkiye'ye özgü bi şey de değil bu, dünyada güzel kadın sayısı daha çok

27 eylül 2023 16:32

10. dis piyasaya acilanlar da slav hayrani erkeklerin lincine maruz kaliyor ilginctir

27 eylül 2023 16:33