erkekler hakkında böyle düşünmek kötü biri mi yapar?

gercekten nasil bir denk gelmek ise 1.70 boyunda bir kız olmama rağmen karşıma benimle ilgilenen 1.75 boy üzerinde bir erkek asla çıkmıyor. yolda yürürken de en çok kısa boylular ilgileniyor, instadan eklerken de kısa boylular ilgi gösteriyor. yani nasıl bir kader bilmiyorum ama bende artık tam bir keder ajbdjdnd ister istemez içimde kısa boylu erkek ozguvenine karşı bir nefret oluştu resmen. boyumun kaç olduğunu bile bile küçük kardeş gibi etrafımda dolasmalari beni cok üzüyor. ben onların yanında kendimi kadın gibi hissetmiyorum, onlar benimle ilgili rahatça hayal kurabiliyorlar. geçenlerde üniversiteden beni tanıyan bir çocuk ekledi. mezun olalı yıllar olmuştu, o beni biliyor ama ben tanımıyorum. neden tanımadığım bir süre sonra belli oldu. boyu kısa olduğu için hiç dikkatimi çekmemiş. akademisyen olmuş, çok güzel çalışkan falan. çok güzel hoş sohbet ettik. ama fotoğraflarında boyu belli olmadığı için bir süre sonra suphelendim ve bir şekilde boyunu sordum. boyu kisaysa ben direkt soğuyorum. biraz minyon duruyorsun dedim. pek sayılmaz dedi. boyun kaç dedim 1.73 falan dedi. ya 1.73 e minyon değilim demek ne demek. bu çocuk yine iyi birisi. başka biri acayip bir ozguvenle ben uzun boy seviyorum dememe rağmen 1.76 ilk boyunu övüyordu. aklıma erkeklerin kadınların dış görünüşü ile ilgili en ufak kusura yaptığı asagilamalar geliyor. kızın azıcık kılını görse maymun görmüş gibi aşağılaması, yok efendim gözün şöyle, makyajın bilmem ne diye asagilamasi vs. ben de o sinirle böyle kendisine aşırı güvenen ama elinde hiçbir şeyi olmayan erkeklere tek tek gerçeği söylemek istiyorum. üstelik bunların birçoğu giyimine de hiç dikkat etmiyor. yani sanki özellikle kimseler onları begenmesin diye özel çaba sarf ediyorlar. istemiyorum deyince de neden istemiyorsun diye soruyorlar. hani burda diyoruz ya sen o iyi adamları hak edecek neye sahipsin diye. biz kendimizi sorguluyoruz ama bu adamlar neden sorgulamıyor? duyar kasacaklar yazmazsa sevinirim.

1. Konudan bağımsız kadınların bu kadar boy takıntısı olduğunu sözlüğe girmeden önce bilmezdim. Sevgilim 2 metre diye benim başıma talih kuşu mu konmuş oluyor şimdi andjdkdkdl bi oturuşta 2 litre ice tea içen bir talih kuşu :)

22 mayıs 2021 14:06

2. o kadar haklısınız ki süslü size katılıyorum. ben bunun yıllardır süregelen toplumsal yapıdan kaynaklandığını düşünüyorum erkek çocuklar öyle bi övülüyor ki küçük yaşlardan itibarek neredeyse narsist oluyorlar. aman aslan oğlum, brad pitt oğlum, selvi boylum vs vs bilinç altlarında her ne şekilde olursa olsunlar en iyisi oldukları kazınıyor.

22 mayıs 2021 14:08

3. Süslü hiç duyar kasmayacağım. Bunun kökenleri annelerin paşam oğluşcu olmalarından geliyor bence. Bu yüzden erkekler kendini kaf dağında görüyor. Bu şekilde yetişmiş erkeğin eline bir de azıcık kariyer, para ver, herkeste deniyor şansını. Bir de biz kadınların bir yerden sonra kriterleri inanılmaz düşüyor. Kabulleniyoruz ve eğitmeye çalışıyoruz. Dişini fırçalamayan adama diş sağlığı eğitimi vermeye kalkıyoruz, yaradılış mı diyeyim ne diyeyim artık. Kadınların  kendilerine yaptığı en büyük hata bu zaten. Bunları farkedip azıcık kendine bakan adam da fuckboy oluyor. Seç seçebilirsen yani. Sen hiç herhangi bir erkek platformunda kankalar sevgilim çok kilo aldı nasıl zayıflatabilirim sorusu gördün mü? Ama burası bu sorularla dolu.

22 mayıs 2021 14:10

4. Aferin kız iyi yapıyorsun.

Takdir ettim vallahi. 70+ kilolu kız görünce midesi bulanan yerden bitmeler bu tavrı sonuna kadar hak ediyor.

Ben de cahil zamanlarimda sevgili olduğum aynı boydaki erkek arkadaşımdan başka bir kız için gotten bacak, pigme lafını duyup sogumustum.

Hadsizler. Öyle başa böyle tarak.

22 mayıs 2021 14:16

5. Ben de akıllarındaki "en iyi erkek" kavramını yıkmak istiyorum. Her kadın onlara evet diyecekmiş gibi bir tavırları var. Ayrica bunları bu halleriyle beğenmiyorum dedikçe belki kendilerini duzelrirler diye amansız bir düşüncem var. Artik gercekten tiksindim. Instada abuk sabuk iğrenç kambur fotoğraflarını bile atıyorlar. Ya be adam sen bana mesajda kur yapıyorsun ama attığın şu fotoğrafa bak. Ben seni nasıl beğeneyim. Cidden üzülüyorum. Bir tane gönlümüze hoş gelen birini bulamadik.

22 mayıs 2021 14:19

6. Benim boyum 1,72 beni de hep kısalar buluyor... ülkemizde 1,70 üstü kız çok ama 1,85 üstü erkek az sanki ahaha bu durum çok sinirimi bozuyor.  En son erkek arkadaşım olan kişi 1,70 idi.

22 mayıs 2021 14:20

7. Boydan bağımsız olarak kadınların dış görünüşünü eleştiren erkeklerden nefret ediyorum. Üstteki bi süslünün dediği gibi ülkemizde erkek çocukları fazla kibirli yetişiyor. Özgüvenli yetiştiklerini düşünmüyorum keşke özgüvenli olsalar. Ama ben en iyisiyim, beğenmediklerim çöptür mantığında oluyorlar. Bunların yüzüne 2 saniyeden fazla bakmamak lazım. Maalesef böyle olmayan erkek tanımadım trde hatta kadınlarda da bu çok yaygın. Çocuk yetiştirmede gerçekten kötü bi ülkeyiz.

A5 anaları gibi bodur tavuk kadın bulsunlar diyince o erkeklerden bi farkın olmuyor yalnız. eleştirdikleri şeyi yapanlarla dolu bu site.

22 mayıs 2021 14:28

8. Erkeklerin yaptığı hoş değil evet ama sizin bu düşünce tarzınız da hoş değil bence :(

22 mayıs 2021 14:38

9. Ben artık kısasa kısas taktigi yapmak istiyorum. Hoş olup olmamasini bilemem. Benim tek çekince karşımdakini üzmek olur. Ama bu kafayla yetişen erkeklerin pek üzüleceğini sanmıyorum. Bir çoğu iyi çocuklar ama kadın erkek ilişkilerinin nasil olduğunu bilmiyorlar. Benden onlara zaten sevgili olmaz ama en azından bundan sonra kendilerine belki çeki düzen verirler. Daha iyi ihtimalle erkekler arasında bu düşünce yaygınlaşsın istiyoruz. Mesela bazen iyi niyetli efendi biri oluyor ama dışına bakınca hiç çekici gelmiyor. Daha dök yürümeyi bile beceremeyen, 60 yaşında amca gibi giyinen zeki, iyi eğitimli erkekler olabiliyor. Bunlar cidden milli servet kaybı gibi bir şey. Bu adamların bence değerlendirilmesi gerek. Ama bu şekilde vasatın altında bir dış görünüşe olacak iş değil. Neden hakan sabancı gibi karaktersiz adamların peşinde onlarca kız dolaşsın ki. Karakterli bir adama düzgün bir kız denk gelsin Daha iyi.

Kimse kusura bakmasın ben gözüme hoş geleni beğeniyorum. Yakışıklı demiyorum gözüme hoş gelen diyorum. Boyu uzun bir erkek benden ilk notu alıyor boydan sonraki özelliklere ancak o noktan sonra odaklaniyorum. Boyu kısa olunca diğer hiçbir özelliğini merak etmiyorum.

Ayrica şunu da belirteyim. Ben 1.70 boyunda olduğum için 1.75 bile kısa geliyor. Kadının Boyu ile erkeğin boyu arasında 10 cm fark olması benim için ideal. Yani 1.60 boyunda olsaydım 1.70 boyundaki erkek çekici gelebilirdi. O yüzden amacım 1.70 erkek tü kaka demek değil. Boyu bana yakın erkek için bu sebepleri sayıyorum. Herkes kendi dengine bakmalı bence

22 mayıs 2021 15:36

10. Erkekler kadınlar konusunda bu kadar şekilciyken kadınların da olması tabii ki hakkımız. Benim boyum 172 bu zamana kadar bana yazan erkeklerdeki özgüvene şok oluyorum boyları maksimum 170. Kesinlikle gereksiz bir özgüvenleri var aniden kakalak suratlı fotoğraflarını göndermeleri en büyük kanıtı. Olum ben senden foto istedim mi ne alaka offf. 180 atlıyla olmaz.

22 mayıs 2021 16:20