erkekler mesafeli hafif soğuk sofistike havası olan kadınları mı daha çok beğeniyor cilveli samimi ve enerjik havası olanları mı?

iki kadının da aynı derecede güzel ve çekici olduğunu varsayarsak?

1. Bunca yıllık tecrübem (38 yaşındayım) ve çevremde gördüklerim kadarıyla cilveli hatunları daha çok beğeniyolar.

10 mart 2021 11:26

2. ayı ikizler venüsü balıksa nolur anon 2

10 mart 2021 11:30

3. mesafeli soğuk kadınlar genel olarak itici gelir. cilveli samimi enerjikler her zaman kazanır. zorla uğraşmak isteyen erkekler "herkese soğuk yapsın ama bana özel davransın" düşüncesinde, kadını fethetmiş hissi yaşamak isteyen erkeklerdir bence o da zaten bıkar bi süre sonra :)

10 mart 2021 11:36

4. iki kadın da aynı derecede çekici ve güzelse ikisine de ayrı ayrı yürür.

10 mart 2021 11:38

5. Süslüm erkekler havalı kadınlara platonik olurlar ama cilveli kadınlarla beraber olurlar. Onlar için en önemli kriter elde edilebilirlik. Kendisinden çok daha iyi görünümlü, havalı kızlara platonik olduklarını ama hiç adım atmadıklarını gördüm çünkü elde edemeyeceğini biliyorlardı. Anahtar kelime bence bu bu

10 mart 2021 11:50

6. hafif soguk kizlari begeniyorlar ama ulasilabilir gorunenlere dogal olarak daha cok yuruyorlar

10 mart 2021 11:54

7. a2 süslüüü bana da söylesene ay burcu yengeç venüs burcu ikizler

10 mart 2021 12:50

8. samimi,rahat her şeyi konuşabilecekleri kadınları daha çok seviyorlar.bir kadın olarak erkeklerde de ben bunu tercih ediyorum.kasıntı,soğuk,cımbızla laf alınan erkekler çekici gelmiyor.karşımdaysa konuşsun,kendini anlatsın onu tanıyayım kafalarımız uyuşuyor mu mizah seviyesi nasıl bunları öğrendikçe ilgim artar.

10 mart 2021 13:50

9. (yazar: anonim2) ay yay Venüs ikizler olan boğa burcu sence nasıldır? Hoslansa direkt gelir mi ?

SS, bence cilveli samimi enerjik dediğiniz kadınlardan hoşlanıyorlar. Mesafe pek işe yaramıyor gibi

10 mart 2021 14:19

10. Gözlemlerime dayanarak soğuk erkekler sıcak kadınlardan hoşlanıyor; sıcaklar da soğuklardan. kendimiz gibi olmayan bir tık daha fazla çekici görünüyor bence genelde

10 mart 2021 15:20