erkekler neden bu kadar sarışınlığa takık?

eski sevgililerimden biri sürekli açık tenlisin saçına sarıya boyasana diye darlıyordu. siyah saçlarımı çok seviyordum boyamam diye direttim. terk etti sonra cidden çakma sarışın birini buldu şimdi evleniyor. sonraki sevgilim de aynısını yaptı sonra da en azından ombre yapsana diye darlamıştı. onla da bitti. şimdiki sevgilime gelince saç konusu açılınca boyama böyle iyi sarı saçlı olursan yanına yakışmam diyor shdhdh bunların hepsi ciddi olarak benim sarı saçla güzelleşeceğimi düşünüyor. sarı saç güzel mi gösteriyor?  not:boyamayacağım siyah saçları çok seviyorum.

1. Büyük ihtimalle aşağılık türko kompleksi sebebiyle Avrupai özellikleri kafalarındaki hiyerarşide en üste koymuşlar, yanına yakışmam dediğine göre. Böyle şekilci sığ tiplerle nasıl ilişki yürütüyordunuz ki benim böyle arkadaşım bile yok

31 ağustos 2021 18:45

2. O kadar haklısın ki. Bu üçü de Türkiye'deki iyi okullardan mezun eğitimli işi gücü olan iyi kazanan tipler bu arada.

31 ağustos 2021 18:47

3. erkeklerin saç konusunda gerçekten bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum bunu aşağılamak ya da laf sokmak için de demiyorum. Onlar için dünya siyah saçlı kızlar ve sarışınlar olarak ikiye ayrılıyor olabilir. bence söylemek istedikleri şey siyah saçın yakışmadığı olabilir. Belki kahve gibi yumuşatsanız ya da biraz bi şekilde açtırma yapsanız iyi bir kuaförde böyle yorumlar gelmez. Saçlarınız nasıl bilmiyorum ama bazı siyahlar var hele bakımsızsa o kadar kötü ki. Bana da şahsen simsiyah saç çok demode geliyor.

31 ağustos 2021 18:48

4. yani bi b*ktan çakmayan erkekler sarı yap deyince sarı yapmazsınız elbette ama sizi tanıyan etrafınızdaki kadınlardan da farklı öneriler geliyorsa düşünürsünüz değil mi neden deniyor diye.

31 ağustos 2021 18:49

5. Süslücüm bakımsız değil. Doğal boyanmamış koyu kahve aslında. Yapay siyah değil.

31 ağustos 2021 18:50

6. Yine sarışınların ssi kudurttuğu bir soru hajxjsmdm

31 ağustos 2021 18:52

7. Bence kadınların sarışın erkek sevmemesinin karşılığı. Sarı saç daha feminen duruyor. Özellikle uzunsa. Ayrıca yüzü daha yumuşak gösteren bir renk.

31 ağustos 2021 18:55

8. A4 niye kuduriyim çok güzel sarışın Kadınlar var. sadece koyu renk saçın yüzü daha karakteristik gösterdiğini düşünüyorum.

31 ağustos 2021 18:57

9. aşkım git sen de sarışın erkek bul. Onlar bayılıyooooooo kumrala, esmere. Vaktini harcama böyleleriyle :)

31 ağustos 2021 19:04

10. ben de boyle konusan kimseyi tanimiyorum +1. bence sevgili seciminizi neden boyle insanlardan yana yaptiginizi dusunun.

1 eylül 2021 04:21