erkekler sırf güzel kız diye yatmak isterler mi?

zayıflığı sevmeyen(gizlinot: 32 bedenim malesef) ve aşırı yakışıklı biri var ara sıra hep beni yokluyor(gizlinot: canın sıkılır sarılmak isteyeceğin birini ararsan ben hep buradayım diyor lol) bunun tek sebebi beni güzel bulması mı? sonuçta elini sallasa ellisi.(gizlinot: yaşlar 22,24)

1. ilginizi seviyordur belki, sırf yatmak istediği için diyemeyiz soruda dediklerinize bakacak olursak süslüm.

17 ocak 2022 17:17

2. sürekli iletişim halinde değiliz süslüm :(

17 ocak 2022 17:19

3. Yok erkeklerin tek derdi seks. Cükleri kalkmasa bile, 2 saniyede boşalsalar bile seks yapmak bir rekor olduğu icin onlarda akillari fikirleri sekste. Lafa gelince beni kimse sevmiyor derler.

17 ocak 2022 17:21

4. tabiki ister. erkekler yok olsun artık

17 ocak 2022 17:30

5. erkekler icin hicbir zaman "elini sallasa ellisi" gibi bir durum yok. ama kadinlar icin her zaman var, gorunusunden bagimsiz olarak. unjtmayin bunu.

bu arada adam tam bir amci. guzel olmasan da yatmak ister. seks olasiligi gormus, yoklama yapiyor sadece.

17 ocak 2022 17:49

6. a6 cinsellikte asıl fiziğe bakıyorlar, yüz geri planda kalıyor. sevgili olurken yüz daha önemli oluyor.

18 ocak 2022 16:58

7. a8 evet o yüzden merak etmiştim h

18 ocak 2022 17:07

8. erkekler her türlü yatmak isterler. güzelse daha çok isterler.

18 ocak 2022 17:41

9. canın sıkılır sarılmak isteyeceğin birini ararsan mı sdfsdfsd offf kustum

18 ocak 2022 17:53

10. a9 ilk canın sıkılırsa dedi sonra sarılmak istteyeceğin birini ararsan da ben buradayım dedi hem de... :// art arda...

18 ocak 2022 18:20