erkekler sarışın beğeniyor diye saçını sarıya boyatmayı düşünenler, ezikliğiniz ciddi mi?

guzel kadın saçı sariyken siyahken de guzeldir hatta saçını 3 numaraya vursa yine güzeldir ve dikat ceker. kendiniz icin yapsaniz bir sey demem ama guzellik algisini sari saca indeksleyen erkekler icin yapmaniz asiri ezikce ya..

1. Yüz karaları

9 mart 2023 17:03

2. Ay cidden iyice kafayı yediler güzelsen güzelsindir bu kadar basit

9 mart 2023 17:18

3. anonim 3 al benden de o kadar. herkes kendine yakışıyor sanıyor. bir de bişey uydurmuşlar herkese yakışan bir sarı tonu vardır diye.. sanki herkes sarışın olmak istiyormuş gibi.

9 mart 2023 17:47

4. saçımı sarı yaptırdıktan sonra kaç tanışma teklifi aldım sayamadım bile. kahverengiyken bu kadar değildi valla. boyatmakta haklıyız sanırım :D

9 mart 2023 18:52

5. a3 a4 kıskanç kezolar.

9 mart 2023 18:57

6. Başına sinek üşüşmüş bu da gelmiş haklıyız diyor. Bu kadar da ezik, loser olunmaz ya.. bir düşün yani bu kişilerin ilgisi cidden sana mi? İki gün önce neredelermis?

9 mart 2023 19:23

7. Saç insanın havasını bambaşka yapabilir. Hiç öyle bir insan güzelse her şekilde güzeldir edebiyatı yapmayın. Gigi gibi çok güzel bir kadın bile saçını saçma sapan renklere boyattıktan sonra değişti, birkaç yıl önceki havasından eser kalmadı. Ayrıca Hayatta her şeyi erkekler için de yapmıyoruz. Sarı saçı beğenip boyatmışızdır, erkek ne alaka?

9 mart 2023 19:37

8. Anon8 sen ustune alınma o zaman. O soruda baya erkeklerin dikkatini çekmek amacli yaziyordu. Eger bir kadina siyah sacliyken bakmayan erkek ayni kadina sirf sari sacli diye bakiyorsa zevksizin tekidir.

9 mart 2023 21:58

9. sarı saçı erkeklerin dikkatini çekmek için de yaptırabilirim kime ne? erkekler için saç boyatmak ezikse, bununla ilgili soru açacak kadar içerlenmiş olmak daha ezik bence süslüm. sorry not sorry.

9 mart 2023 23:21

10. Yok anon10 biz destan da yazsak siki kırıklar icin sacini boyatanlarin ezikligine asla ulasamayiz

10 mart 2023 00:32