erkekler unutur mu

Bir erkek ona oral seks yapan kadını, seviştiği kadını kolayca unutur mu?

1. Evet unutur, iyi aksamlar

10 ocak 2017 02:21

2. yani. oral seks falandan ziyade içinde bir kıpırtı oluşturabilmişseniz, size karşı yoğun duygular beslemiş ve size bağlanmışsa unutmayabilir. sadece sevişme varsa unutur tabii ki de.. offf bu bana çok güzel sakso çekmişti falan diye mi hatırlasın :/

10 ocak 2017 02:28

3. Fantezilerini süslemek gibi bir unutmamaksa kastınız, zaman zaman aklına gelebilir elbet. Yanlış anlamayın , öyle bir sormuşsunuz ki sadece cinselliği baz alıyor insan. Ama bence gerçekten kalbinde yer edinen birisi, hiç sevişmediği bir kadın bile olsa daha zor unutulabilir.

10 ocak 2017 02:46

4. eğer hatırlıyorsa bile, sizi bi yerde görmüşse aa bu bana sakso çekmişti diye hatırlar. aranızda duygusal bir bağ yoksa tabi.

yoksa ben duygusaş bi bağ kurulan insanların birbirini unutabileceğini hiç sanmıyorum. yani demek istediğim, duygusal olarak bişey hissetmese bile gördüğünde bi tık oluyor. yani tık diye bişey.

10 ocak 2017 03:10

5. Sevgilim bir çoğunu unuttuğuna 3-5 sene daha zaman geçerse herşeyin silineceğine yeminler ediyor. Unuttuğunu iddia ediyor yani bir erkek ağzından cevaplamak gerekirse. O en son bi kadınla olalı 2 sene oldu, sonuncuları uzun süre fuck buddy olduklarını vs hatırladığına eminim arada dayanamayıp laf sokup ben hatırlatıyorum maalesef gerçi. Tek gecelikleri vs unutmuştur. Oral vs çok normal zaten ekstra bi farkı olacağını sanmam. Ama şu da var benden önceki tek sevgilisiyle de hiç birlikte olmamış ama onunla ilgili bir sürü şeyi unutamadığını biliyorum üzerinden 10 sene geçmiş anıları bile. Bana da bir ayrılık durumu olursa asla unutamayacağını özleyeceğini vs söylemişti bir kez. Bence vücuduna değil kalbine ne yaptığınız uzun vadede unutma durumunu etkiliyor. Kısa zaman geçmişse her ihtimalle hatırlıyordur.

12 ocak 2017 21:25

6. Valla ben de unutuyorum sadece erkek değil ki unutan :D