erkeklerdeki puruzsuzluk kilsizlik motivasyonu nedir susluler bu erkekler gerizekali mi?

eski sevgilim bi kadinin ayak parmaginda kil gormus kusucam diye anlatiyordu. kadin puruzsuz olmaliymis nokto nokta goruntu bile hos degilmis vsvs. susluler o donem kafayi yemistim yani yuzum icin bile elimde ustura ayna karsisindayim hep vucuduma lazere gidiyordum ama gobegime sirtima gitmiyordum oralari da her gun jiletliyordum. kasimi almadan cocugun yanina gitmiyorum bi kere gittim cikmis diye uyardi. opusuyoruz boyle arada konusurken falan ( bu nasil oluyor bende bilmiyorum) iste biyiklarin hic yok ne guzel vs dedi ya o an o mu denir. cinsellik bile yasamadim onunla sevisme sadece. zaten kendisi dindardi  olmaz vs dedi. hayatinda gercek bir kadin gormemis birisiydi ama yine de kil tuy cok basit bir sey yani cikabilcegini normal oldugunu dusunemiyorlar mi? yoksa gercekten sevmedigi icin mi? sizce bunun nedeni ne zamanla degisen bir sey mi bu? ( o kisiden ayrildim soguyup bu arada)

1. Pornolardaki kadinlar desem erkekler de cok iyi orda yani bunu nasil dusunemezler ki? Ben her gun aliyorum karsimdaki de dikkat etsin falan diyordu ay allah kurtarmis beni

16 ocak 2021 17:25

2. kadın vücudunu, cinselliği pornolardan öğrenen klasik ekşici piçlerdenmiş. bunlar aynı zamanda bakire ama yatakta seks tanrıçası ister. kendini bilen, olgun bir erkek hiç bu muhabbetlere bile girmez. bu tiplere prim vermeyin.

16 ocak 2021 17:27

3. Susluler yuzum fizigim guzeldir benim de. Hatta ona nasil baktim sasip kaliyorum. Etrafimdakiler de diyordu sana gore degil vs diye benim ozguvenimi dusurmek icin de olabilir bu dedikleri

16 ocak 2021 17:30

4. ss başka bir tip olsa "sen önce kendine bak" deriz de anladığım kadarıyla seninki kılına tüyüne senin kadar olmasa da çok dikkat ediyor. karşısındakinin de dikkat etmesi gibi bir beklentisi olması nispeten normal. bu beklentiyi karşılamak istemeyebilirsin, o da beklentisini karşılamak istemeyen biriyle sevgili olmak istemeyebilir, bunlar da gayet normal. senin "ben kıllarımı almak istemiyorum, sevgilimin benden öyle bir beklentisi olmasını da istemiyorum, benim de zaten kendi sevgilimden öyle bir beklentim yok. hem bacak kıllarını alan erkek de bilemiyorum yani" demen de normal, bu beklentiye uymayan biriyle sevgili olmak istememen de.

bir de a3 sizin evde çalışan birinin az is veya çok iş yapma durumu neden yüz ve fizik güzelliğine bağlı? ne evi işletiyorsunuz?

16 ocak 2021 17:39

5. Suslu bende dikkat ediyorum tabiki onun icin degil kendim icin. Ama bu kadin puruzsuz olur kafasindaydi kendi bacaklarini falan aldigini sanmiyorum. Surekli puruzsuzluk beklemek benim sinirimi bozuyordu hastaligi var vs diken ustunde olacak degiliz sevgilimin beni her kosulda sevmesi lazim yoksa neden bir iliskimiz olsun

16 ocak 2021 17:42

6. Sorunun içinde cevap, "hic gerçek kadın gormedigi için".

Hayal dünyasında yaşıyorlar, cizgi filmlerde falan. Ondan beyinleri basmiyor. Gerçek dunyadan ve gerçek kadınlardan bihaberler.

16 ocak 2021 18:04

7. açın mankenlerin instagramlarını inceleyin özellikle hani erkeklerin fantezi dünyasında nam salmış victoria's secret melekleri. çoğu kollarını almıyor üst bacaklarını almıyor. hani erkeklerin "ya kandırmayın görüyoruz onları güneş vurunca ıyyy pislik öğkkk" dedikleri bölgeler. o kadınlardan biriyle gerçek hayatta karşılaşsalar otuzbirden jöle kıvamına gelmiş beyinleri o an duracak haberleri yok.

bunlar bir şekilde biri üzerinde hüküm kurmak istiyorlar. ayrıca bu tiplerin çoğu da homofobik bence. gay şakalarından falan çok korkan tipler. bir şekilde "ayak parmağında" bile kıl görünce "eyvah ben erkek mi skyorum" korkusuna kapılıyorlar heralde. yazık.

pürüzsüzlük arayan erkek gördüğünüzde koşarak uzaklaşın kızlarım. bu hasta saykolar yüzünden kendinize eziyet etmeyin. zamanında ben de yaptım bembeyaz kukumu yine de beyefendi hazretleri "oral yaparken ağza değmesini hiç sevmiyor" diye banyoda didik didik jiletledim. halbuki hakikaten temizdi o bölgem. ama korktum ve utandım. sonra noldu adam beni bıraktı gitti ben aylarca batıklarla sivilceyle uğraştım. kılsız istiyorlarsa şempanze götü şeyapsınlar. tövbe ya.

bir de demiş ki ben çok dikkat ederim karşımdakinden de beklerim vs. ya yüzde yüz eminim bir kadında kılsız olmasını istediği hangi bölgeler varsa hepsinden kıl fışkırtıyordur ya dahdgahsgadsfgahsjf boşşşşşşşşşşş bomboşşşşşş geri kafalı cahil dağ ayıları

16 ocak 2021 18:07

8. Ay kendi kıllı gt lerine baksınlar. Valla erkek arkadaşım kumraldi hatta kesime ay tüyü dökülür sevemem derdi. ama o evden gittikten sonra her yer banyo böyle ufak ufak tüy oluyordu. Fotoğraf çekip atmıştım seni sevemem tüylerin dökülüyor diye :)) Ay biz cekiyoruz da ayi gibi tüy dökmesini de onlar laf ediyor. Kızlar direk lafı çarpın bunlara hadlerini bilmediklerinden böyle bunlar.

16 ocak 2021 19:24

9. ben bu konuda sıkıntı yaşamadım çok şükür ya. ki normal kızlardan x2 kat kıllıyım yani sırtımda bile bariz şekilde var. çook fazla kez de kıllı seviştim. bi iki kere sevgilimin ağzını aradım traş edemeden geliyorum falan diye, tmm sorun yok dedi. ondan sonra kafama göre davrandım tamamen, bazen hiç uğraşasım olmuyordu almıyodum bacağımı. başka bi sevgilim de hiç sıkıntı etmedi, dalgasını geçiyoduk arada gülüyoduk max. şu anki sevgilimle çok yeniyiz 2 ay falan oldu, bacağımı almadan hiç gitmedim çünkü o da herr yerini alıyor ben gelmeden önce. göğsünü göbeğini koltukaltını hatta bacaklarını bile alıyor. ben de alıyorum o yüzden. ama vulvam biraz kıllıyken seviştiğimiz oldu bundan çekinmedim. kısacası bu durum benim için tam çomar turnusolu. kıldan hoşlanmayabilirler bu arada, ben de göğüs kılı hiiiç sevmem erkekte mesela. ama sevgilim almasa asla baskı yapmam, ay şuranda çıkmış onu al demem. biri bana böyle derse de boy bye

16 ocak 2021 23:04

10. incel olmak ne demek