Fit bir vücudu varsa evet tabi ki
ben sıfır etkileniyorum ya. kastan da etkilenmiyorum. takım elbise giymiş kassız hafif tempoda sporunu yapan kendine bakan düzgün omuzlu fit vücut daha çok etkiliyor. %100 hetero olmama rağmen üstsüz kadın fotoğrafları daha çekici geliyor erkek çıplaklığına kıyasla.
Gerçekten güzel karın kasları olan hoş bir erkeği üstsüz gördüğün halde mi söylüyorsun a2 yoksa tahminen mi?
Nasıl etkilemez o görsel yani bilmedim hahahhaha gece gece ya :)
a1, herkesin zevki aynı değil, aynı olsa böyle bir soru sorulmazdı bence.
evet bana karın kaslı üstsüz erkek vücudu maskülen hava vermiyor, instaboylarla özdeşleştirdi beynim, salt o görüntüye cinsel çekim hissedemiyorum. tam tersi benim zevkime göre karizmatik giyinmiş nispeten olgun erkek maskülen hava veriyor ve çekici geliyor. sonrasında soyunması hoşuma gider tabii ki sşdkhşsdh ama etkilendiğim şey soyunduktan öncesi oluyor. wow erkek vücudu demiyorum. sizin fikrinize de şok olmuyorum çünkü aynı düşünmememiz çok normal doğal olarak.
A2 ile aynı durumdayım, salt çıplaklıktan etkilenmiyorum ne kadar iyi olursa olsun. Önce giyinikken etkilenmem sonrasında çıplakken elime düşmesi lazım ahandjw. + olarak ekleyecek olursam da dirseğe yakın kolu kıvrılmış gömlek görüntüsü eritiyor beni, oturup kollarını kıvırsın saatini falan düzeltsin izlerken inanılmaz yükseliyorum.
durup dururken üstsüz bir erkek görsem: "noluyo ya nereye düştüm, neden soyundu ki acaba" diye şaşırırım ve tüm enerjimi orada harcamış olurum. dikkat çekmek için üstünü çıkardıysa dikkat çekmek için her yerini açan bir kadın gördüğümde ne düşünürsem onu düşünürüm.
Durup dururken ustsuz gormek hosuma gitmez. Yani instada falan ustsuz, kasli erkek fotolari var bir suru mesela bende hafif bir tiksinme yaratiyor. Ne gerek var cunku? Vucudu fit ise zaten giyinikken de kendini belli eder. Iyi giyinen, aksesuarlari iyi kullanan erkek gormek cok daha hosuma gidiyor. Onun disinda hava azicik isinsa laps diye ustunu cikarip gezen erkekler asiri itici geliyor. Memeyi acmak kadinda ayip erkekte degil algisini da yine erkekler yarattigi icin oyle rahat rahat ustsuz gezmelerine sinir oluyorum.
Sadece ben göreceksem evet. İnstaya sağa sola atıyorsa hayır, baya kötü geliyor üstsüz foto paylaşılması.
Erkeğine göre değişiyor.
Hali hazırsa hoşlandığım bir adamsa midemde kelebekler uçuşmaya başlıyor. Ama önceden hoşlanmadığım biriyse nötr kalıyorum.
Yani normalde hoşlanmadığım/hoşlanmayacağım bir tipin üstü çıplak gezmesi bende herhangi bir duygu uyandırmıyor ondan hoşlanmamı sağlamıyor