erkeklerin çoğu çok çirkin değil mi? sırf yalnız kalmamak için çirkinlerle mi sevgili oluyorsunuz?

linç etmeyin, kendim de çirkin bir kadınım ama sırf yalnız kalmamak için çirkin erkekle sevgili olamıyorum çünkü çirkin erkeklerden bir türlü hoşlanamıyorum. "önemli olan kalp güzelliği" dedim ve denedim, olmadı. sevemiyorum çirkin erkekleri. elimde değil, güdülerim uzak durmamı söylüyor, mantığım sevmek istese bile kimseyi sırf "iyi insan" diye sevemiyorum bir türlü. yakışıklı erkek oranı %1 filan. çoğu kadın çirkin erkekle sevişiyor ve ciddi ciddi çirkinlere aşık oluyor demektir bu. ben yapamıyorum, siz nasıl başarıyorsunuz? ölene kadar yalnız kalacağım galiba...

1. yakışıklı adam sana niye baksın o halde?

9 aralık 2022 03:00

2. açıklama kısmında kendim de çirkinim diyerek başlıyorum. soru "yakışıklı bana baksın" sorusu değil. "siz nasıl çirkin erkeklerden hoşlanabiliyorsunuz" sorusu soruyorum. erkeklerin %99'u aşırı çirkin geliyor bana, çirkin erkekten hoşlanabilsem %99'luk kesime odaklanıcam ama yok, yapamıyorum. soruda da sizden "çirkinleri nasıl sevebilirim, ne yapıcam" diye soruyorum. şimdi anladın mı okuduğunu?

9 aralık 2022 03:03

3. Anonim 4 +1. Gerçekten insanın birlikte oldugu kişi, onun nasıl biri oldugu, kendisinde neyi eksik gördüğü Hakkında bayaa bilgi veriyor. İntrovertlerin extrovert aski, kısaların uzun aski, cirkinlerin guzel aski, eziklerin statü aski, baba eksikliği seçenlerin yasli aski, ozguvensizlerin bad boy aski vs ve bunlar icin katlandiklari acayip insanlar...

9 aralık 2022 06:26

4. Soruyu okuyunca içimdeki Ozan Güven uyandı. Ne kadar salak salak sorular bunlar ya? Kaç yaşındasın sen?

9 aralık 2022 07:34

5. Bence genel olarak çirkin bir toplumuz. Markette ya da toplu taşımada güzel bir yüz görme oranım %1 filan

9 aralık 2022 07:42

6. A7 katılmıyorum.

Ss hiç umrumda olmuyor benim ya. Çekicilik bir bütün. Bence gerçek bir ilişki yaşamadınız, biriyle gerçekten flörtleşmrdiniz. Bu yüzden garip geliyor ama gerçekten birini tanıyınca o kadar da dış görünüş ekseninde olmuyor. Uzaktan hoşlanmak, platonik aşk için tabii ki dış görünüşe bakarsınız çünkü karakterini tam bilmiyorsunuz. Gerçekten biriyle derin r paylaşım kurana, gerçek bir ilişki yaşayana kadar bekletin derim.

9 aralık 2022 08:24

7. Hetero mu degilsiniz acaba süslü? Çünkü insan birine ilgi duyarken tek kıstas dış gorunusu olmuyor genelde. Enerji tutmasi diye bir şey var gerçekten. Elini kolunu hareket ettiris şekli bile etkileyici olabiliyor bazen birinin. Bu sitede penisi iğrenç bulan kadınlar olması da beni şaşırtmıştı daha önce çünkü, şimdi bu da biraz şaşırttı.

9 aralık 2022 08:32

8. A7ye ben de katılmıyorum kızlarımız gayet güzel. Çoğu bakımlı, güzel giyinen, eli yüzü düzgün kızlar. Erkekler çirkin gerçekten ama sorunun saçmalığını değiştirmiyor bu durum :)

9 aralık 2022 08:35

9. - süslü çevrenizdekiler çirkin olabilir(çirkinim dediniz diye söylüyorum) herkes belli oranda çevresindekiler de kendisi kadar havalı olsun istiyor. Size çirkin demeyelim de ışığınız sönüktür muhtemelen.

- ben çirkin olduklarına inanmıyorum. Temel türk erkeği problemi kusurları için para harcamamak. Kaliteli giyinmiyor, cilt bakımı, spora para vermiyor. Yatırım yaptıkları şeyler ev araba falan. Daha büyük kapsamlı şeyler.

İş yerindeki kadınlarda hayat olmadığından erkeklerle takılıyorum bu aralar. Hee siyah noktalar için şu ürün dediğimde çoh pahalı diyorlar shsj.

9 aralık 2022 08:47

10. insanların genel olarak güzel bulduğu bir kadınım ve ben de böyleyim. Terazi burcu olmamla mı alakalıdır bilmiyorum; ama hep çok yakışıklı erkekleri beğendim/beğeniyorum. Çok uzun ilişkilerim oldu ve otuzların ortalarındayım. Bir insana insan olarak çekilmekle cinsel çekim aynı kriterlere bağlı değil bende. Görünüşünü, kokusunu ve genel duruşunu beğendiğim insanlara cinsel çekim duyuyorum. Görünüşü bana çekici gelmeyen ve sohbet etmeyi, vakit geçirmeyi sevdiğim insanlarla da arkadaş ve dost oluyorum.

9 aralık 2022 09:00