erkeklerin çok seviyormuş gibi davranıp bi anda sebepsizce bırakıp gitmesi hakkında?

çok ilgili, çok sevecen davranıp bi anda giden erkeklerle karşılaştınız mı süslüler? bu kadar kolay gidebiliyorsa hiç sevmemişler demektir. peki nasıl bi şey hissetmedikleri halde öyle davranabiliyorlar? siz neler düşünüyorsunuz?

1. Bunu sadece erkekler değil kadınlarda yapıyor.

4 aralık 2018 22:23

2. mutlaka öyledir fakat ben erkekler konusunda tecrübeli olanlardan fikir almak istedim

4 aralık 2018 22:25

3. Taktik olabilir.

4 aralık 2018 22:30

4. offf cidden niye böyleler ya insanı şüpheye ve güvensizliğe sürüklüyorlar malesef

4 aralık 2018 22:33

5. gerçek olmayan hisler, gerçek olmayan bağlılıklar, karşı tarafı aşık etmeye çalışmalar. bağlılık problemi var o tiplerin.

4 aralık 2018 22:51

6. İnsan bazen kendini de inandırmak istediği için rol yapabiliyor. Deniyor sonra olmuyor çekip gidiyor. Satır aralarında kendini belli eder fakat genellikle inanmak istediğimize inandığımız için kaçırılabilir

4 aralık 2018 23:20

7. Suslu yarama tuz bastin. 6 yillik eski sevgilim :( zaten zamaninda soru da sordum burda. Adam bana cook asikken, evlenelim diyorken sadece aramiza 2 hafta sogukluk girdi ve pat ben senden ayrilmak istiyorum, uzun suredir sogumustum. Oyle olunca insan dusunuyor ne zaman sevmeyi birakti acaba ya da hic sevmedi mi :( baskasi da yoktu bu arada 1 yil gecti ustunden, hayatina biri de girmedi, kendi de net bir sekilde dedi aklinda biri olmadigini.

5 aralık 2018 01:05