erkeklerin öpüşürken çok güzelsin demesi?

susluler bir kaç kere m duydum bunu farklı kisilerden. sormak istediğim şey şu genelde erkekler böyle öpüşme anında ya da sonrasında boyle şeyler söylüyor mu benim yerime başka bir kız olsaydı ona da der miydi sizin esleriniz sevgilileriniz vs de diyor mu? yoksa o anın heyecanıyla mi söyleniyor sadece merak ettim derdini seveyimlik bir soru

1. Hayır tek sana söylüyorlar, eşsiz kar tanesi seni.

14 temmuz 2019 16:03

2. erkekler her seyi diyor suslu. sen onlarin lafina bakma. sensiz yasamayam, olurum deseler bile ciddiye alma.

14 temmuz 2019 16:04

3. erkeğine göre değişiyor. kimi kazanova her kıza aynı muamele, kimi gerçekten öyle olduğu için söyler. sadece buna bakarak bilmek imkansız.

14 temmuz 2019 16:07

4. Öşsöz kör tönösö sönö ulan nasıl sorayım daha? özel bir şey mi değil mi klişe mi diye sordum hemen damlamis nasıl sorayım arkadasim böyle dedi siz ne düşünüyorsuniz mu diyim

14 temmuz 2019 16:10

5. itici bir söylem bana göre bunu diyen ya otomatiğe bağlamıştır ya da aklından daha özel anlar da geçiyordur.

14 temmuz 2019 16:52

6. Adamın aklı beyninden başka yere geçiyor o ara. Benimki dudağımda lip balm olmamasına rağmen "ımm kremin(!) çilekli güzelmiş" demişti ahaha.

14 temmuz 2019 17:38

7. Akıllı olan her adam diyor. Seni bunun iyi hissettirdiğini çözüyor ve sen de onun hoşuna gidecek şeyleri yapma iste diye uğraşıyor işte. 22 yaşındayım daha bu yaşta bana ve çevremdeki kadınlara onlarca kere söylendiğini biliyorum. Erkeklerin ağızlarından çıkana çok takılmayın yaptıklarına bakın

14 temmuz 2019 20:23

8. Kocam bana hiç böyle bir şey demedi opusurken düz opusuyoruz biz :d

14 temmuz 2019 21:32

9. Ego tatmini için sorulduğu o kadar belliki..

14 temmuz 2019 21:46

10. bana da eski flörtüm demişti bunu. bana çok romantik gelmişti su gibisin demişti çok hoşuma gitmişti.. :)

15 temmuz 2019 15:55