erkeklerin abla demesinin nedeni?

28 yaşındayım ve sinir oluyorum size de oluyor mu yaşımdan küçük gösteriyorum oysa ki

1. uzaydan mı geldiniz ilk kez mi duyuyorsunuz. küçücük çocukken bile bakkallar falan abla derdi. bacım çekiyorlar işte.

16 temmuz 2024 23:19

2. sizi bilmem ama beğenmediğim erkeğin bana abla demesi çok hoşuma gidiyo

16 temmuz 2024 23:21

3. Abla gerçekten moral bozuyor bacım desinler ben okeyim

16 temmuz 2024 23:25

4. benim de genc ve egitimsiz erkeklerle muhatap oldugum bi isim var bana yazilmasinlar diye benden kucuk olsalar bile hepsine abi cekiyorum

16 temmuz 2024 23:26

5. saygıdan. ama zaten küçül de cebime gir abla erkekler kaç yaşındaydı ki bi 5 yaş küçüklerse abla diyebilirler gayet.

16 temmuz 2024 23:33

6. Nedeni varoş olmaları. Arada gerçek bir kan bağı olmadan abla, teyze, amca diye konuşan herkes alt tabaka bana göre

16 temmuz 2024 23:34

7. hoşgeldin aramıza sussex düşesi

16 temmuz 2024 23:35

8. Süslü yaşla ilgili olmayabilir o, hitap olarak. Ben de bazen "abi" diyorum. Taksici abi, apartman görevlisi abi, tamirci abi. Benden küçük olsalar bile hani "abi" seviyesinde tutmak için. "Beyefendi" diyince bir gevşiyolar çünkü."abla" da tam bu olmasa da buna yakın bir hitap, bence sorun yok.

16 temmuz 2024 23:39

9. abla diyerek ben sana kötü gözle bakmıyorum demeye çalışıyor işte kendi çapınd. abla diyene ısrarla amca diyorum ben de öyle takılıyoruz yaşın küçük daha büyüdükçe alışıp ona göre reaksiyon göstermeyi öğreniyorsun :d

16 temmuz 2024 23:46

10. Yaşı bana yakın veya benden küçük erkekler abla dediğinde anlıyorum ki "bacımsın, benden zarar gelmez" altmetni var

17 temmuz 2024 00:01