erkeklerin hepsi gerçekten böyle iğrenç mi?

1. Evet.

22 ekim 2020 09:28

2. Hayır değil

22 ekim 2020 09:29

3. bir tanıdığımızın tanıdığı başka bir şehirde bir işimiz için bize yardımcı olmuştu. ailem ile falan da tanıştı. kendisi 30lu yaşlarda evli biri. çok efendi bir insan olarak görmüştük, babacan tavırlı vs. geçen o şehire gittim yine iş için uğra mutlaka diyordu iş yerine uğradım oturduk biraz. ben zaten genelde çok mesafeli ve soğuk olarak tanımlanan biriyim belirtmek istiyorum özellikle. ve hitap şeklim hep 'x abi' şeklinde oldu. her şey gayet normaldi, o akşam eve geldim gece bana mesaj atmış sonraki gün de sarhoş olduğunu, benim kaldığım yerin orada olduğunu ve bir yazıyım diye düşündüğünü söylemiş. şimdi ben bunda art niyet aramakta haksız mıyım? eşiyle tanıştırmak istediğini falan da söylemişti evine davet etmişti. ben mi kötü düşünüyorum sizce?

22 ekim 2020 09:33

4. igrenc. cogu aynen boyle. uzun iliskide olup evli olup benimle flort etmeye calisan ezik erkeklerden nefret ediyorum. sayilari da hiiiic az degil.

22 ekim 2020 09:48

5. arada tanıdığımız olduğu için bir şey demedim henüz

22 ekim 2020 09:49

6. şöyle ki süslüler kendisi çok efendi bir insan gerçekten görüştüğümüzde de hiç kötülük sezmedim. normalde sezilir ya bir art niyet. bunda hiç yok gibiydi. o yüzden çok şaşkınım.

22 ekim 2020 09:55

7. haklısınız bütün bu düşünceler kafamın içinde zaten.

tek sorun ailemi tanıyor, tanıdığımız ortak aile dostu. yani benim hakkımda 'bana kesin verir' tarzı düşüncesi olmasını anlayamıyorum.

22 ekim 2020 10:10

8. erkeklerin hepsi iğrençtir. yalnızca iğrenç oldukları konular değişir...

22 ekim 2020 11:13

9. Babanıza ya da abiniz varsa mesajları gösterin neyden çekiniyorsunuz ya çevreye çok saygılıymış da aman sarhoş şekilde el kızına yazacak kadar düşük biriymiş

22 ekim 2020 11:24

10. süslü babama bu durumu söylesem ki zaten kendi şehrimde olmayacağım bir süre, babam çıldırır. öyle söyleyeyim.

22 ekim 2020 11:35