erkeklerin hic yakisikli olmamasi sorunsali?

kizlar haksiz miyim, bunu surekli dusunuyorum ve sinir oluyorum. etrafa bakiyorum 10 kizdan 7si yuzune bakilir, guzel falan. ama her 1000 erkekten sadece 1i falan yakisikli sayilabiliyor. guzel guzel kizlara bakiyorum yanlarinda tipsiz adamlar. bu niye boyle ya mahkum muyuz biz bu tipsizlere :( heteroyum bi de mecbur erkek sevgili bulucaz

1. 4000 kisilik sirkette calisiyorum. 1000 kisisi erkek olsa, yarisinin basi bagli olsa, yarisi da istedigim yas, tip vb kriterleri saglamasa yine elde 250 tane aday olmasi lazim. 250 taneyi gectim 25 tane yuzune bakilir adam yok :(

27 ocak 2019 21:08

2. doğru tespit :((( kadınlar olarak şansımız şu ki ortalamanın altında güzel olsak bile makyaj, bakım ve giyimimizle daha da güzelleşebiliyoruz. ama erkeklerin öyle bir şansı yok anadan doğma tipleriyle yaşayıp gidiyorlar... tüm kadınların yataktan çıktıkları gibi yaşadıklarını düşünseydik (çünkü erkeklerin yüzde 90'ı öyle) bizim içimizden de bu kadar güzel kadın çıkmazdı. O yüzden yaşasın bakım ve makyajın gücü lol.

27 ocak 2019 21:16

3. Kadinlar guzel oldugu icin evet ayni baslik acilsa saldirirdik :D

Ahah saka bi yana bu cinsiyet eşitliği mevzuunu bence cok yanlis anlamissin ya, kadinlar dezavantajli konumda ve daima saldiri, nefret objesi. Surekli de guzel olmalari bekleniyor. O yuzden surekli butun kadinlar diyet, makyaj ve bilimum sacma sey peşinde. Biz kendimizi bu kadar yipratirken o dandik erkekler de gobek buyute buyute bizden mukemmel olmamizi bekliyor.

Sal ablacim biraz, sal rahat rahat giybet edelim. Seni bu kadar zorlayan bir cinse bu kadar merhamet gostermene gerek yok, onlarin merhametimize ihtiyaci yok :D

27 ocak 2019 21:17

4. Tipi de geçtim adam olanı bulsam tip bile aramam.

27 ocak 2019 21:17

5. ben erkeklerin çoğunun çirkin olduğunu düşünmüyorum, sadece özellikle türk erkeklerinin zamanımız güzellik standartlarına uymadığını düşünüyorum. belki mö. 273 yılında tanrı diye tapınırlardı bilemiyorum. ama makajla güzelleşmek falan yalan. allah aşkına kim ben çirkinim makyaj yapayım da beni beğensinler diye makyaj yapar? o sadece siz kendinizi özgüvenli hissedin diye var.

27 ocak 2019 21:19

6. Ahahahahhahahahah ay soru harika harika harikaaaa :d süslü ben buna o kadar hak veriyorum ki yani daha fazla hak veremezdim djndndnd

27 ocak 2019 21:32

7. Sevgili anonim 10, yazdiklarimi oku bakalim cinsiyet esitligini nerenizden anlıyorsunuz.

Kizlar hayirdir kocalariniz mi cirkin bu kadar sinirlendiniz :D

Size mi kaldi avantajli konumdaki cinsiyeti savunmak. Zaten her alanda iktidari ellerine almislar. Tekrar soyluyorum; onlarin bizim merhametimize ihtiyacı yok kizlar sakin olunnn

27 ocak 2019 21:34

8. Biz kadınlar olarak bakım makyaj vs ile çok güzel olmasakta güzel gözükebiliyoruz.Erkeklerde saç sakal ile yakışıklı olmaya çalışıyorlar ama bazılarında sakalda işe yaramıyor.Yinede bu zamana kadar yakışıklı olanların bazılarının içinin iğrenç olduğunu gördüm o yüzden yakışıklılık aramıyorum kendi adıma en azından

27 ocak 2019 21:34

9. kıza boşuna yüklenmişsiniz. çok güzelim kimseyi beğenemiyorum demiş gibi. evet erkekler ya tek tip (gizlinot: aynı saç modeli)(gizlinot: aynı sakal) ya da çok farklı özgün bir dış görünüşe sahipler (gizlinot: yüz şekilleri daha çok) yani özgün olanları da bayılanı tam bayılacak ama diğerlerinin ilgisini çekmeyecek cinsten. biraz temiz yüzlü kemikli suratlı yakışıklı bir adam oldu mu da dert yanında. özgüvenim düşüyor. çünkü adam etrafa baksa bir on saniye hemen kendi değerini anlıyor.

27 ocak 2019 21:42

10. Bebisim, sen mi belirliyorsun benim kendime ne diyecegimi. Kiz senin yasin kadar kitap okudum ben bu alanla ilgili. Ve evet avantajli konumdaki cinsiyete saldirmakta beis gormuyorum. Onlar bizim hayatimiza ederken umrumda da degil.

Ay evet yakisikli erkek yazmiyo bana, cunku yok :D erkekciler basligimdan cikabilir mi ya kasiyo

27 ocak 2019 21:44