erkeklerin instagramda yarı nude paylaşan hesapları takip etmesinin nedeni?

aşağılarda biri sorunca aklıma geldi. açıkçası öyle hesapları sadece internetle yeni tanışan dayılar takip ediyor sanıyordum adfgafd ama baya genç, eli yüzü düzgün erkekler de takip ediyor. hatta böyle biriyle flört de ediyordum ama görünce soğudum. anlamadığım şey şu: pornolar var, erotik amaçlı siteler var, bunlar varken neden instagramda böyle bir hesabı takip edersin ki? yani instagram kuralları gereği zaten tam nude şekilde göremeyecekler. muhtemelen azgınlıktan yapıyorlar asfaghf ama çok daha müstehcen fotoğraflara ya da videolara ulaşabilecekken neden? bana çok garip geliyor açıkçası. bir de herhangi bir takipçisi neleri likelayıp neleri takio ettiğini görebilir. desperate ve azgın gmrünmekten de mi korkmuyorlar çünkü öyle gmrünüyorlar asffsag biraz spekülasyon yapsak ya bu konuda

1. Acaba takipçilerine “bakın ben bu tip kız beğeniyorum” demeye mi çalışıyo aklınca. Bence de iğrenç. Benim sevgilim de sarah snyder’i takip ederdi çıldırırdım.

12 ocak 2019 19:35

2. Bazı çomarlar bunun dışarıdan kendilerini havalı gösterdiğini düşünüyorlar diğer erkek arkadaşlarına falan. Yorum atıyorlar iğrenç tasvirlerle süslü tiksinç betimlemelerle bezeli. Hani sürekli karı kesiyorum non stop her yerde her an kadın kıçı memesi bakıyorum öyle bir libidom var öyle de bir errkeğim hesabı. Bunlar olmamış olayları affedersiniz ‘bir gecede bilmemkaç posta röhöhöh’ diye anlatan, açlıktan yokluktan iticilikten ölen, yüksek libidoyu ve yokluğun başa vurmasını matah bir şey sanan vizyonsuz cibiliyetsiz tiksinç canlılar. Bunlardan mümkün mertebe uzak durun.

12 ocak 2019 19:35

3. 2. Anonim beni de delirtirdi ama yine iyi, sarah snyderdan da beterleri var daha nude olanlar ve genelde daha az takipçili 9k 10k filan, hadi 20k olsun en fazla

12 ocak 2019 19:42

4. (yazar: ayceci) haklısınız valla bunun tribi olabilir ama hakikaten iğrenç

12 ocak 2019 19:43

5. Sarah snyder gayet normal bence güzel kız hesabı öyle değil ki. Bence o tarz hesaplar daha gerçek hissi veriyor onlara, gerçek biri daha ulaşılabilir falan. Tamamen görememek de aynı şekilde gerçek ve özel geliyor olabilir. Başka bir tahminim yok iğrenç abazan gözüküyorlar hatta öyleler. Anında soğurum.

13 ocak 2019 00:06

6. ben kadın vücudunu çok estetik buluyorum, o tür fotoğraflara bakmak çok hoşuma gidiyor, sanata bakarmış gibi. çıplaklıktan hoşlanmıyorum mesela. twitter'da @anlamvederinlik hesabını çok severim örneğin, bahsettiğiniz hesaplar da bunun gibi mi bilmiyorum da

13 ocak 2019 15:42

7. Hayır bu tarz hesaplardan bahsetmiyordum.

13 ocak 2019 17:59