erkeklerin ne kadar yalancı olduğunu merak ediyor musunuz?

şimdi aşağıya bir yazi kopyalayacagim, bu yazı tinderda tanıştığım nişanlı bir çocuğun evlendikten sonra eşine yazdığı doğum günü kutlaması. bu çocuk sevgiliyken de nişanlıyken de o kadar çok kızla aldatmış ki sayısını hatırlamıyor. benimle tanıştığında tabi ki ilk basta nişanlı olduğunu söylemedi. ben arkadaşlık amacıyla konuşmaya başladığım icin zamanla bana her türlü kirli çamaşırlarını döktü. sonra ben tüm iletişimimi kestim ama bu gönderi bir anda önüme düştü. tanımayan insan der ki vay bee ne aşk ama. allahim ne çok yalan var bu dünyada. böyle bir insan tarafından kandirilmaktan çok korkuyorum. hayatta hiçbir şeyden haberim yokken bana sadık bir eşim var sanmak nasil bir yanılgı anlatamam.

1. Evli erkeklerin hepsi tinder'da mı yoksa tinder'dakilerin hepsi evli mi sorunsalı.

Şaka bir yana evli erkeklerin çoğu tinder kullanarak aldatıyor veya aldatmaya çalışıyorlar. Hepsinin allah belalarını versin cukleri kopsun

13 haziran 2021 22:20

2. Cumleler cok klise bence bana o samimiyet gecmedi okuyunca.

13 haziran 2021 22:20

3. Instadaki çiftlerin çoğunun paylasimi sahte mi o zaman. Hem baska kadinlari hem hayatlarindaki kadinlari üzmeye hakları yok. Sadık olmayacaksan gecelik iliskilerle yürü

13 haziran 2021 22:22

4. A4 cinsel ilişkiye özel ilgisi olmayan kadınların çoğunun tinder uygulamasından haberleri bile yok. Kadın aldatılınca bile kadını suçluyorsunuz, tebrikler.

Buraya gelip kadın hak ediyor diyenler umarım kendi kocalarını bir erkekle basarlar.

13 haziran 2021 22:31

5. soru sorulalı daha bir saat olmuş, yazı yok?

13 haziran 2021 23:33

6. ben yazdım sandım a8

13 haziran 2021 23:43

7. ne yazdigini gormedim, ama anonim 8'e katiliyorum. gecenlerde bununla ilgili bir makale okudum. amerika'da bir cult yasadiklari yeri sel basacagina ve sadece kendi uyelerinin sahilde isa tarafindan kurtulacagina inaniyormus. o gunu beklerken herhangi bir uye alimi ya da reklam cabasinda degillermis. o gun gelince ne sel olmus ne de isa gelmis. sonrasinda cult uyeleri inanclarina daha siki sarilmislar ve medyada vs agresif bicimde inanclarini tanitmaya ve uye alimi yapmaya baslamislar. makalenin adi "neden influence etmek istiyoruz?" gibi bir seydi. orada sayilan nedenlerden biri influence etmek istenen konu her neyse kisinin hayat tecrubesine uymamasi ve kendi gorusune baskalarini ikna ederek tutunmaya calismasiydi.

14 haziran 2021 03:41

8. Aldatmada sayı ne kadar önemli olabilir ki? Adamın aklı sende değilse gözünü kırpmasan ne olacak. su uyur düşman uyumaz derler bunlara ihtiyaç olmamalı sağlıklı bir ilişkide.

14 haziran 2021 11:33