erkeklerin reddedilince çıldırması?

süslüler burada hep bahsediliyor, az önce bir soruda daha gördüm bir süslü yazmış, erkekler kabul eder diye düşük gördüklerine teklif ediyor ve reddedilince çıldırıyor diye. çıldırmaları bu yüzden mi gerçekten? ben kimi reddetsem hep bir tantana çıkıyor mutlaka da o yüzden soruyorum:) kötü davranmaya, arkamdan benim hakkımda konuşup dalga geçmeye çalışıyorlar ya da yalanlar uyduruyorlar. ya bu düşünceyle yaklaşırlarsa ve ben kabul edersem diye düşünüp korkmaya başladım.

1. Bir kere bir çocuğu çok nazik bir şekilde reddetmiştim, kendisi de çok iyi bir üniversitede derece alarak falan okuyordu. Neyse o da nazik bir şekilde kabul etti durumu, beni eve bırakmayı teklif etti bindim arabaya, biner binmez öyle bir hız yaptı ki aklım çıktı resmen. Telefona sarıldım ama kimi nasıl arayacağım. Şehrin içinde 160-170'le makas ata ata gidiyoruz. Ödüm kopmuştu. Pislik herif ya, kaç yıl geçti hala tüylerimi diken diken eder. Amaç ne ya. Erkekler her türlü ilişkide iğrençler gerçekten.

13 mart 2023 00:39

2. şimdiye kadar benim reddettiğim kimse tantana yapmadı ama zaten muhtemelen adayların bir çoğu reddedilmeyi bekliyodu. bi aynaya bi bana bakın öyle yaklaşın yanıma dimi :d

13 mart 2023 00:49

3. Ahaha a2. bende de pek iyi olmayanlar tantana yaptı yani onlardan daha iyilerinin ilgilendiği olmuştu benimle aslında.

13 mart 2023 01:20

4. Buluşmayı bırak, herhangi bir ortamda yuz vermeyince dusman kesilip saldırmaya başlıyorlar. Sanki kadınların onlara borcu var.

13 mart 2023 03:22

5. Bide bunun terkedilince kafayı yiyen ultra versiyonları var aşırı çirkef varlıklar erkekler

13 mart 2023 07:54

6. Benzer bir olayı ben de yaşadım a1 gibi. Evlenmek isteyen sevgilime daha erken biraz daha zaman geçsin beni seviyorsan beklersin sevmiyorsan da annen sana hayırlı bir kısmet bulsun ne diyim dedim gaza yüklendi. Ama ışıklardan dolayı öyle artistlik yapamadı tabii. Gerizekalı gibiler.

13 mart 2023 10:18

7. Benim de evlilik diye kudurmuş utanmasa ikinci buluşmayı nikah dairesinde yapacak kadar afedersiniz kafasına vurmuş bir konuştuğum vardı. Beş gün kadar bunun boş yapmasını çektikten sonra uygun olmadığımızı söyledim kibarca. Demediğini bırakmadı. Arkadaşlarımızın bizi tanıştırması asla umurunda olmadı hani anlatırım falan diye köpürdü resmen. Bir ay sonra da biriyle nişanlandı zaten. Allah abazandan korusun ama abazanın muhafazakar olanından çok çok daha korusun amin 🤲

13 mart 2023 11:48

8. Of a8 yemin ederim benzer işler. Bizi de onun kuzeni tanıştırmıştı... neler dedi sana sen olmaz diyince? Galiba bizim de sonumuz aynı olacak. öyle bir vibe veriyor ki bugün bitirsek yarın gidip nişanlanır sanırım

13 mart 2023 13:02

9. Bunları bebeklikten itibaren paşam, prensim, aslanım diye yetiştirdikleri için oluyor bunlar. Kızları sessiz, sakin, vur kafasına al ekmeğini şeklinde yetiştirirler, bunları ise gereksiz bir özgüvenle. Analarının evinden çıkıp da kimsenin onların nazını niyazını çekmediğini ve kendilerinin hiç de özel olmadıklarını görünce bu gerçekliğe çıldırıyorlar aslında. O yüzden erkek annelerine de çok iş düşüyor. Lütfen oğullarınızı üstün bir ırkmış gibi yetiştirmeyin. Tabii oğullarınızı böyle yetiştirecek hödüklerden de çocuk yapmayın.

13 mart 2023 14:12

10. A7 kusura bakma geç gördüm yazdığını. Neden uygun olmadığımıza dair yazdığım her şey için sen hep yanlış anlamışsın dedi. Yani kendini övmeye çalıştığı beni yerin dibine soktuğu her şeyi yanlış anlamışım. Doğrusu ne diyorum onu da anlatmıyor sadece sen yanlış anlamışsın senden zaten bu beklenirdi, ben zaten senin ilk günden bana ısınmadığını anlamıştım yazdı bir ara. çünkü ilk gün aşık olmam gerekiyormuş sanırım şoka girdi olmayınca. Süslü bu tipler ne vibe'ı veriyorsa odur fazlası değil. Sen ya da sensiz kafaya koymuştur evlenmeyi, nikah masasında yanında kim gelinlikle oturacak hiç önemi yoktur onun için.

16 mart 2023 01:04