erkeklerin sürekli yedekte birilerini tutması çok korkutucu değil mi?

en sonki sevgilimle iletişimimizden tam 7 ay sonra (mayıs 2024) evlenmişti. birine 7 ayda evlenmek için 2,3 ay öncesinde evlenme teklifi etmek lazım. bu da demek oluyor ki ben varken birilerini yedekte tutmuş.  böyle bir kaç örnek daha yaşadım hem sevgiliden yana hem flört. bu bir tek bana mı denk geliyor? benim genel talihsizliğim mi? sürekli gardımı alarak yaşamak çok yorucu…

1. yo bu direkt sizin genel talihsizliğiniz olarak düşünmeyin bence. bi tanıdığımın sevgilisi sıkıntılı zamanda gidip evlenelim kaçalım diye baskı yaptığında kız istememişti sorun olacağı ve ona tam güvenemeyeceği için. çocuk da 2 ay sonra gidip başkasıyla evlendi. 3 ayda 6 ayda evlilik kararı alan birçok insan var 7 ay kısa bir süre değil ki ama bir insanı tanımaya yeter mi yetmez tabi..

7 mart 10:51

2. Evlenme kafasindaysa bazı kişiler kim olsa evlenecek gibi oluyor. Bana bir haftada evlenecekmişiz gibi yaklaşan olmuştu. Evlenirdik de yani ben tamam deseydim. Valla ikinci hafta nikah falan kıyardık çok net. Benden sonra tanıştığı kişiyle üç ayda evlendi o kişi. Bu 30+ yaşlarda daha kabul edilebilir ama 20'li yaşlarda acele ve düşüncesizce hareket etmek bence. Flört etmiyor, yedekte tutmuyor da olabilir yani.

7 mart 10:59

3. Linç edilecek bişey söyleyeceğim ama aynısını kadınlar da yapıyor objektif bakarsam. Burada bile yok 2 kişi var birisi böyle diğeri şöyle hangisi sizce soruları açılıyor.

7 mart 11:57

4. cinsiyetle alakalı değil kadınlar da yapıyor bunu.

7 mart 12:47