erkeklerin seks esnasında söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

sevgiliniz olmayanlardan bahsediyorum. fuckbuddy gibi duygusuz olanlar değil de daha çok flört, sevgili adayı vs. gibi. edilen iltifatları , söylenen güzel sözleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

1. ben de öyle düşünüyorum. sadece anın o kadar abartacakları nasıl bir etkisi olabilir onu anlamıyorum. sürekli abartılı laflar duyuyorum. seksin erkeklere etkisi bu kadar farklı mı cidden ya

21 eylül 2019 16:58

2. dirty talk da konuşabilir iltifat birazsaçma geliyor bana. seks dışında taş gibisin deyince daha çok ciddiye alıyorum. diğerleri beni yükseltmek için edilen laflar gibi.

21 eylül 2019 16:59

3. Yatakta soylenen yatakta kalir suslu ben neler neler diyorum ohooo

21 eylül 2019 17:19

4. Kesinlikle anın etkisi. Şahsen ben cinsellik yaşamadım henüz ama arkadaşlarımın anlattıklarından duyduğum kadarıyla sevgili adayı beyler genelde cinsellikten hemen önce veya cinsellik sırasında "seni çok seviyorum öyle seviyorum böyle seviyorum" diyolarmış sonrasında da bir mesaj dahi yok. Cidden bu kadar fark olmamalı. Bu sadece ikiyüzlülük.

21 eylül 2019 17:25

5. dünyanın en harika varlığıymışım gibi davranıyor ve soğuyorum ya gerçekten öyle düşünmediği için. deli bu adamlar cidden

21 eylül 2019 17:25

6. Arkadaşlar bence seks esnasında bile olsa samimi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bana seni seviyorum demişti fuckbuddym. Ben de söylemeni istemiyorum demiştim. Hem kendisi söylüyodu hem de beni sevdiğini söyle diyodu. Ben de söylemek istemiyorum sen de söyleme dedim açık açık. Sonra beyimiz bana normal bi gün ve zamanda sevdiğini söyledi ve açıldı. Yani illa sekse özgü diye bir şey yok

21 eylül 2019 17:59

7. İki saat önce yaşandı: “su an sana tecavuz ediyorum” dedi. Üstünde durmadım o an iyi hissediyordum, Arkadan ellerimi tutup doggy yapıyorduk. Ultra Beyefendi biri normalde. Yatakta olan yatakta kalır. Düşünmem.

22 eylül 2019 00:17