erkeklerin standartları çok mu yüksek?

geçen gün biriyle tanıştırılmak istendim kabul ettim. kendime güveniyordum genelde beğenilirim karşı tarafı da gördüm olabilir dedim sonra karşı taraftan ses çıkmadı. anladım evet beğenmemiş olabilir ama o da çok yakışıklı değildi ne arıyorlar bu erkekler anlamıyorum.

1. Fotoğrafla red yani

27 ocak 2022 16:10

2. haklısın ama etraftan görüyorum şahidim benzerini çokça gördüm

27 ocak 2022 16:13

3. 2/10luk erkekler kendilerini en az 8/10luk kızlara layık görüyor.

Halasının, teyzenin "yakışıklım!!!" Diye sevdiği maymunlar kendilerine alıcı gözle bile bakmadan "ben bundan fazlasını tavlarım" diyor.

Üzülme❤️

27 ocak 2022 16:14

4. Ay süslüler çoğu da tavlıyor ya... Kadınlar olarak bizim mi standartlarımız düşük acaba

27 ocak 2022 16:24

5. Süslü hemen tipimi beğenmedi moduna girme. hakkınızda her şeyi biliyor muydunuz? Yani eğitim, kariyer vb. Niteliklerinizi? Aranızda bu konularda denklik var mı? uçurum varsa da olmaz.

27 ocak 2022 16:29

6. Suçlanacak bir olay yok bence burada. Beğenmemesi illa kendi bok gibi ama standardı yüksek demek olmuyor. Belki tipi değilsiniz, belki itici gelen bir şey oldu güzel bulsa da, belki başkasından etkilendi bu sırada? Ben de gösterilen her belli kriterdeki erkeği beğenmeyebiliyorum. Hatta objektif olarak yakışıklı birisi hiç tipim olmayabiliyor. Yanlış bir şey yapmamış, sizi de kırıp dökmemiş.

27 ocak 2022 16:40

7. Tarzı değilsindir süslü. Bana da bir kaç kere yakışıklı arkadaşlarını gösteren arkadaşlarım oldu ama kesinlikle tarzım değillerdi istemedim. Bir kere de tarzım olan birine tamam dedim hafif salak çıkmıştı o da sjflş

27 ocak 2022 16:43

8. Benim erkekte ilk baktığım şey karakter, kariyer ve maddi durum. Kadınlar olarak daha mantıklı varlıklarız. Sonuçta yakışıklılığı tabağa konup yenmeyecek. Dış görünüş bunlardan sonra gelir bende. Boyu kilosu orantılı, eli yüzü düzgün, karakterli, işi gücü yerinde bi adamı tercih ederim. Çok yakışıklı ama karakteri düzgün değilse, doğru düzgün para kazanamıyorsa, eğitim seviyesi benimle denk değilse bu adamı ben ne yapayım? Ama erkekler böyle düşünmüyor. Güzel kadın için nerdeyse herşeyi görmezden geliyor, mantıklı düşünemiyor. Hepsi çok güzel kadın istiyor, gerisi çoğu için önemli değil. O yüzden kafana takma süslü. Eminim çok güzelsindir ama erkekler yüz verdim astarını istedi durumu var ya o durumdalar işte.

27 ocak 2022 16:44

9. Benim gözlemlediğim kadarıyla erkekler çok seçici. Yani karşısındaki kadının her şeyine laf edebiliyolar. Yok şurası şöyle burası böyle. Ve bunu yaparken de asla utanmıyolar ve aynaya bakmıyolar.

Ama kadınlar hep standartları düşük tutuyor. Tipini beğenmese bile başka özelliklerine bakıp artı bir yan görmeye çalışıyolar.

27 ocak 2022 16:57

10. O kadar yüksek ki süslü sözlük siğil sorularından geçilmiyor. O kadar yüksek ki E5 önü seks işçisi kaynıyor. O kadar yüksel standartlara sahipler ki bütün türk erkeklerinin insta eskort kaynıyor. Aynen kanka aynen.

27 ocak 2022 22:47