erkeklerin uykuda erekte olması?

cinsel olarak aktif olan süslüler, gece uyurken partneriniz erekte oluyor mu? bu durum normal mi? yoksa gördüğü rüyadan tahrik olduğunu mu gösteriyor?

1. Oldukça normal bir şeydir. Vücudun fizyolojisinin bir parçasıdır. Rüyanda ne gördün, kimi gördün, neden tahrik oldun diye sorular sorulup utandırılmamalıdır. Tamamiyle bilinçsiz oluyor çünkü. Kimbilir ne gördüğünü bile hatırlamayacak.

25 kasım 2021 17:16

2. Üstelik cinsel olarak aktif olmaya gerek yok bunu bilmek için. Sağlıklı bir erkek ergenliğe adım atıp öldüğü zamana kadar bunu her gün yaşayabilir. Bu durum boşalma ile sonuçlanıyorsa halk arasında rüyalanma olarak bilinir. Kadınlarda da olur.

25 kasım 2021 17:20

3. rüyalarına karıştığım falan yok, neredeyse her gece erekte oluyor ben de merak ediyorum acaba cinsel içerikli bir rüya mı görüyor yoksa fizyolojik mi diye.

25 kasım 2021 17:21

4. Ergenliği bırak erkek çocuklarında hatta bebeklerde bile olur normal. Google'a yazın açıklamalar var.

25 kasım 2021 17:23

5. amına kodumun hasta takıntılı karıları ya

25 kasım 2021 17:25

6. İşte geceleri erinin s*kini bile kontrol eden kadın gibi kadın.

25 kasım 2021 17:59

7. a6 ve 7 gerizekalı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin. bu ne seviyesizlik ya?

aynen kontrol ediyorum sürekli.

25 kasım 2021 18:04

8. Oluyor, normal, hayır

25 kasım 2021 18:32

9. Yani her gece partneriyle zaman geçirecek yaşta birinin bu soruyu sorması ilginç gelmiş olabilir kullanılan dil yanlış olsa da. Bir de ne fark eder ki yani, durum normal değil ya da gördüğü rüyadan tahrik oluyor desek?

25 kasım 2021 18:34

10. merak ettiğim ve bilmediğim için sordum zaten, bunu anlamak çok zor olmamalı diye düşünüyorum.

ilk kez bir sevgilimle birlikte yaşıyorum, bilmemem normal.

25 kasım 2021 18:58