erkekte kıl ve tüye bakış açınız nedir ?

ne oranda olursa itici, ne oranda olursa çekici olur ? sık sık arınmalı mıdır tüylerden ? yahut belirli bir bölgeye tahammül edip, bir başka bölgedeki kıl varlığına mı karşısınız ?

1. Kıl olarak erkekte sadece saç, kaş ve kirpiğe okayim (kaş yine çok fazla olmayacak şekilde)

25 ekim 2021 01:04

2. sakal dışında hiçbir kıldan hoşlanmıyorum

25 ekim 2021 01:07

3. Tüysüz bacaklar feminen olmuyor mu süslücüm yahu ?

25 ekim 2021 01:08

4. Boyu mu işlevi mi karar verdik de kılı tüyü kaldı yaa

25 ekim 2021 01:15

5. Umrum degil kil orani ya...kilsiz diye feminen bu iyy demem, killi diye de ayiplamam. Kil yani bu. Ortadoguda su kil meselesi bi asilmadi. Ayh icime daral geliyor kil da kil aq.

25 ekim 2021 02:22

6. Genital bolge ve koltuk altinda uzun kila tahammulum yok. Onun disinda kazakla geziyor gibi killi degilse cok sorun etmem.

25 ekim 2021 04:33

7. Sırttaki kıllara dayanamıyorum. Onun dışında ok bence, ben sallamam pek kılsız ol demem yani ne gerek var. Kişinin kendi karar verebilir bence ne yapacağına. Ama sırtı kapkara kıllı erkek....Benimle olmak istiyorsa lazere gitmesi lazım açık açık söylerim yani. Direk libido killer benim için.

25 ekim 2021 10:18

8. Sadece saç ve kaşın oluru var benim için. Sakal da dahil hiçbir kıldan hoşlanmıyorum. Köse erkekler tercihimdir.

25 ekim 2021 14:12

9. Göğüs kılları beni çok fena azdırıyor ya, öyle çok fazla kürk gibi değil de oluyor ya böyle seyrek de olsa ince ince...

25 ekim 2021 16:44

10. genital ve koltuk altı kıllarını koku yapmayacak şekilde aldıktan sonra benim için kalanı önemli değil özellikle de kadında. ben kendim almayı tercih ediyorum ve tercih gözüyle bakıyorum. erkekte çok fazlasını sevmediğim gibi tamamen alınmasını da beğenmiyorum ama.

25 ekim 2021 16:51