1. polikistik over falan var mıydı önceden? bazen rahimdeki dokusal kalınlaşmalar da pıhtılar şeklinde atılabiliyor ya da kistik yapılar. regliniz çok ağrılı mı ?
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
erken regl
merhaba öncelikle hassas olanlar okumadan geçsin lütfen belirtmek istedim. kafam çok karıştığı için ve biraz obsesif bir insan olduğum için en son buraya geldim. beklediğimden 1-1 buçuk hafta civarı erken regl oldum ve kanamam çok fazla pıhtılı şekilde. normalde de çok düzenli kanamam olmaz ama hep gecikme düzensizliği olurdu. yani internette de baktım bi düşük yapmışım yok rahim kanseri falan çıktım. (çok bir bilgi beklemiyordum zaten) bu saatte de doktora gidemiyorum haliyle endişelenmem gerekiyor mu bu normal bir şeydir değil mi aranızda yaşayan var mı? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler :(
- cevaplar
| saç rengi: | sarı |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
2. korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum, bende polikistik over var ve doktorum pıhtılı kanamanın benim için iyi bir şey olduğunu söyler. malum hava koşulları,stres,beslenme vs etkiliyor regli. 21 günden sonrası normal olarak bakılıyor. sağlık ile alakalı bir uzmanlığım yok fakat uzun zamandır bu yüzden tedavi gördüğüm için doktorumun bana söylediklerini size aktarmak istedim :)
| cinsiyet: | kadın |
| saç rengi: | sarı |
| saç kalınlığı: | ince telli |
| kepekli saç: | hayır |
- şikayet et
3. hayır ağrılı değil hatta normalde ilk günü ilaç içmeden geçiremem bu kez çok hafif ağrılarım var. çok teşekkür ederim gyondem. aslında pko kafamı kurcalamıyor değildi en kısa zamanda doktora gitmem lazım kontrol için hep amaan bir şey yoktur diye erteliyorum.
sevgili diyetisyan evet googleda aramak çok saçma biliyorum ama elimde değil saçma da olsa kafada dönüyo rahatsız ediyor maalesef :/