esimin libidosu bana gore cok dusuk?

merhaba susluler 4.5 aylik evliyim libidom esime gore fazla yuksek, haftada iki kere iliskimiz oluyor pazar gunu birlikte olduk carsamba gunu ondan bi adim gelmeyince ben yanastim istemedigini soyledi daha yeni yaptik enerjim yok 3gunde hemen yenilenmiyor falan dedi normalde 3-4gunde bir yapiyoruz ama cani istemeyince bahane uydurdu. bende kirildim tabi sonra internetten baktim erkeklerde isteksizlik testesteron eksikliginden olabiliyormus bende oyle olabilicegini soyledim ufak bi tartisma yasadik git tedavi ol o zaman dedim o da bana aklin hep sekste gibi biseyler soyledi kavga ettik tartistik sonra barismak istedi ve baristik. persembe gunu 24 saat calisiyor cuma gunu isten cikinca yapariz falan dedi ama ben hala kirginim o dedigi laf gururuma dokundu nasil bi yaklasimda bulunmaliyim o istediginde bende onu reddetmeli miyim ne hissettigimi anlasin diye? yoksa ben mi fazla buyutuyorum :(

1. Tek kelime ile adamı -caps lock açık- “y a l v a r t ı r ı m” -caps lock kapalı-.

7 mart 2019 16:24

2. Aşırı büyütüyorsun bence. Hemen tedavi ol falan cok abartili sakin ol:dddd bazen insan her gun yapmak istiyor bazen bir ay hic yapasi gelmiyor. Olur boyle seyler. Eger surekli boyle olursa biz çözüm bulursunuz ama suan erken.

7 mart 2019 16:24

3. yeni evliyken genelde tavşan gibi olunur derler de evli süslüler bi el atın konuya hepimiz aydınlanalım. çiftten çifte mutlaka değişir ama haftada 2 yeni evliyken az gibi geldi...

7 mart 2019 16:31

4. daha once baska bi konudan kavga etmistik sonra baristik ve bana yanasti bende istemiyorum falan dedim ama napti ne etti ikna etti beni ben dayanamiyorum libidom cok yuksek galiba😂 nasil bi yol izlemeliyim esimide cok kirmak istemiyorum ama cinsellikten sogudugumu hissettirip biraz endiselensin istiyorum 😂

7 mart 2019 16:32

5. genel olarak ben yanasmasam o baslatmaz arada bi o baslatir genelde baslatan ben oluyorum bide onun disinda daha oncede 1-2defa beni reddetti o yuzden git tedavi ol dedim 1. anonim😂

7 mart 2019 16:32

6. Çok yanlış yapmışsınız, ilk siz yaralayıcı laflar etmişsiniz. Artı normal olabilir, benim libidom normalde yüksektir ama son aylarda çok calisip yorulduğum, beslenmeme dikkat etmediğim için sayı baya düştü, istesemde bazen yorgun hissediyorum yapmıyoruz. Bu tarz şeyleri bence planlamak yerine ana bırakın derim. Konuşun tekrar özür dileyin, o da dilesin, kırıcı laflar etmeyin bu konuda birbirinize. Sorunu da konuşun, hep boyle miydi cidden istemiyor mu yoksa yorgunluktan mi? Vs sorunu öyle çözün. Belki sabah yapsanız güne yeni başladığından daha enerjik ve havada vs, daha farklı enerji verici şeylerle vs beslenin. Yani birbirinize saldırıp kırmak yerine oturup çözümsel konuşun işler daha kötü hal almadan.

7 mart 2019 16:32

7. Anonim 4 haftada iki banada az geliyor ama esimin stresli bi isi var ve kendiside cok stresli haftada ikiye tamam dedim ama ben yanastigimda hala hayir diyorsa bi problem var diye dusundum. o da her zaman ayni olmaz falan diyor ama iki bile az yaa

7 mart 2019 16:35

8. Erkekler sabahlari daha istekli oluyormus sanirim biliyorum ama sabah falanda baslatmiyor onun adim atmasini bekledim bende atmayinca aksam yanastim bu seferde enerjim yok daha yeni yaptik zaten 2-3saat sonra uyucaz sonra ise gidicem gunduz neden soylemedin falan dedi ama surekli ben adim atmak istemiyorum anonim 5:( i

7 mart 2019 16:42

9. Süslü öyle düşünüp inada bindirme, mutsuz olan sen olursun. Evlilikte öğrendiğim en önemli şeylerden biri şu oldu sorunu mu çözmek istiyorum, kim daha haklı onu mu bulmak istiyorum olayını sorunu çözmek olarak tercih etmek. Haftaicleri dedigi ve tercih ettiği gibi sabahları yanaşın bir süre. Baktınız bir ay sonra hala siz yanaşan tarafsınız, yine konuşun, bazende senin başlatmani bekliyorum, çünkü bana söyle şöyle şöyle hissettiriyor, ve bir sorun olduğunu düşünüyorum diye. Açık açık diyin :)

7 mart 2019 16:50

10. Cok haklisim anonim 5 bende biraz inatciyim ama olayi inada bindirirsem hem kendimi hemde esimi yipratmakla kalirim bisey kazanmam ona agir seyler soyledim ama ona ragmen en son gel hadi barisalim kiyamiyorum cok seviyorum seni dedi :( antidepresan kullanmaya basladim lustral diye libidoyu cok dusurdugunu duydum ve insallah dusurur diye dusundum rahatlarim aramizda sorun olmaz dedim ama bana misin demedi belki ilerleyen zamanlarda biraz dusurur

7 mart 2019 17:00