esiniz/sevgiliniz bugün cok yorgunum uykusuzum diyip sevisme isteğinizi geri çevirince bozuluyor musunuz ?

kadınlık gururunuz kırılıyor mu. 2 gün üst üste oldu da ben biraz bozuldum. normalde böyle değildi.

1. merhaba eğer iki gün üst üste siz istediyseniz bu isteğinizi bugünden itibaren belli etmeyi bırakın artık onun bir adım atması lazım. eğer bir adım atmamaya devam ediyorsa sıkıntı var demektir cinsel arzu bitmez sadece yön değiştirir, hayatına başka biri girmiş olabilir

8 ağustos 2022 01:39

2. a1 mal aq

8 ağustos 2022 10:54

3. a1 gayet gercekci yorum yazmis neden yuklendiniz ki? Erkeklerin seksi reddetme sebebi ancak baska bir kadindir ortada olum kalim yoksa

8 ağustos 2022 13:43

4. cevabıma takılanlar neye bu kadar kudurmuş anlamadım, zaten cevabım bir iki kere reddetmesi değil devamlı reddetmesi durumunaydı. gerçekçi olun kızlar hayal aleminde yaşamıyoruz, psikoloji okuyorum :)

8 ağustos 2022 15:57

5. "kadınlık gururu". arkadaşlar gururunu cinsel sahiplik üzerine kuran insanlar yüzünden kadın cinayetleri işleniyor, yapmayın etmeyin.

ayrıca a1'e katılıyorum. herifin uzun süreli düzeni bir şekilde bozulduysa bi bok vardır. ama ayda bir kere reddedildim diye bozulacaksam ooo

8 ağustos 2022 16:01