eski facebook fenomenlerini hatırlıyor musunuz?

2010-2013 yıllarında ergen olanlar bilir böyle fenomenler türemişti. şimdi ne yapıyorlar merak ettim birden :d benim aklıma gelenler  üsame tepeçınar-mertcan karakaya-yusuf berke-meriç izgi-anıl çebi-yusuf daşkın-ecem hotoğlu -karahan sevinç-hakan yazıcıoğlu-şevval duru-ezgi şimşek-merve aymak(justinle tanışan)- defne konca-buse beşli

1. Çok iyi hatırlıyorum hatta tekrar isimlerini hatırlattığın için teşekkürler. Yusuf piliç vardı bi de kddlld. Bi tane kız vardı ecem hotoğlu mu bilmiyorum "gırtlağına kadar" diye millet dalga geçiyordu videosu çıktı diye

18 temmuz 2021 01:51

2. Meriç şu maymun skandalı olan değil mi ya? Ben asıl tumblr fenolarını merak ediyorum özellikle iremle mert galiba bir çift vardı noldu onlara onu merak ediyorum shshhsjdjdk

18 temmuz 2021 02:21

3. bu soruyu okuyunca aklıma geldi bu çocuklara diss atan biri vardı şarkı yapmışlardı jdfmfklmfldkkmdf "yusuf berke komik bi erkek dırırırı polisi dinle oğlum akşama dersin var şanzımanın çocukları ananızla derdim var" hafızamda kira vermeden yaşayan şeye bakın melodisi aklımda ama kimin söylediğini hatırlamadım asla

18 temmuz 2021 02:24

4. Hepsinin eski fotolarına bakıyorum allahım ne günlerden geçtik tekrar yaşatma amin abuk subuk pozlar vermek modaydı

18 temmuz 2021 02:29

5. Ecem Hotoğlu ismini degiştirdi, öyle açık hesaplar kullanmıyor twetter hesabi bile gizli 300 500 takipçisi var.

Meriç Izgi duruyor sosyal medyaya devam.

Şevval duru hanım da meme şova devam ediyor instagramda 1 gram degişmemiş.

Buse'yi çok merak ediyorum ben, bilen varsa aydınlatsın djlsushdkaodj

18 temmuz 2021 02:41

6. bunları bir türk ünlüye hayranken x mi justin mi x mi one direction mu anketlerinde x ünlüyü babammış gibi savunurken kavga ettiklerimin profilinde görüp keşfetmiştim :d Asena karadiş ve ilker hüsmeni hatırladım son olarak

18 temmuz 2021 03:07

7. ayda kutay bahar çelebi öznur garip şeytan üçgeni