eski flortun baska biriyle ciddi iliskide oldugunu gormek ve intihar hissi icindeyim napacagim ?

doktora da gidiyorum. kalbimde aci saplandi gece uyaniyorum, nereye gitsem bilmiyorum. dogalgazi acma plani yapiyorum.

1. kızım siz salak mısınız ya? flörtmüş. millet kaç yıllık kocasını ihanet yüzünden boşuyor çoluk çocuk yalnız başına kalıyor, kimi hastalıklarla boğuşuyor, kimi kafası kesiliyor öldürülüyor kimi durduk yere öldürülüyor. ülkede yanmayan yeşillik kalmadı insanların acılarını eziklemiyim diyorum da bitane çükübik yüzünden girdiğin triplere bak. trollsün gerçi de değilsen git bi sigara iç kendine gel sonra televizyonu aç zaten kendin çükübiğe üzülmeyi kesersin

29 temmuz 11:16

2. flört mü sdfkjskgs drama queen

29 temmuz 11:35

3. Flörtün neden bu kadar önemli

29 temmuz 11:44

4. 5 yillik erkek arkadasimi 1 haftada unuttum. Tamamlanmamis isler aci ve yetersizlik duygusunu korukluyor. Ozdegeri yikan bu. Iliski yasamis olsaydik sallamazdim tahmini.

29 temmuz 11:57

5. Ekimde 4 yil dolacak. Uzerine bir suru sey oldu. Bir suru kisiyle sevistim. Yine unutamadigim o kisi.

29 temmuz 11:58

6. kes lan hpvli orospu!

29 temmuz 12:13

7. Bence de bu bir terapi konusu bu arada.

29 temmuz 12:32

8. Ulasilamayacak bir adam degildi ki? Bir suru ozelligi benden dusuk aslinda. Sadece tetiklendim 5 gorusmemizde de.

29 temmuz 13:33

9. eski flörtünüzle ayrılık sebebiniz neydi?...

narsisistik manipülasyona uğramış olma ihtimaliniz yüksek.

29 temmuz 14:53

10. Ghostladi. Baska biriyle iliskiye baslayip.

29 temmuz 16:47