eski foçada nerede ne yenir neler yapılmalı?

yüzme için halk plajı nasıldır? önerilerinizi bekliyorum süslüler.

1. buz gibi taşlı ve hemen derinleşen bir denizi var, vapurla koyları ziyaret etmenizi tavsiye ederim oraların suyu yine bir nebze daha iyi. yemek için balık seviyorsanız deniz ürünleri restaurantları ağırlıkta birde dondurma yemeden dönmeyin.

7 haziran 2022 19:50

2. Vapura vakit olmayacak gibi süslü :( orada denize giremez miyiz?

7 haziran 2022 20:01

3. Foçada balık yenir denize de foçanın her yerinden girilir. askeriyeye doğru giderken sahilde denize giren bir sürü insan göreceksiniz oradan girin işte mis gibi. Herkes koylara gidip de denize girecek diye bir şey yok. Eski Foçanın girişinde çeşme falan var oradaki dondurmacı çok meşhur oradan alın dondurmayı eskiden sahildeydi yeri depremden sonra oraya geçti. Dondurmayı yerken sahilde turlarsınız biraz 15 dK sonra geldiğiniz yerdeniz zaten :d

7 haziran 2022 20:09

4. a4 eski foçadan bahsediyorum denize girilmez demedim soğuk ve taşlı dedim çeşmenin denizine alışkın biri olarak gayet kötü geldi bana

7 haziran 2022 20:35

5. Zeytinyağlı denemek isterseniz kuzina, restaurantlar pahalı bence ama girişte en gözdenin karşı taraflarına doğru mu desem ekmek arası balık vs yapan bir yer var orada servis şeklinde de balık veriliyor seviyorum gayet temiz güzel bir yer hatırlarsam yazacağım adını ama imkansız. Nazmi ustada dondurma yiyebilirsiniz eski dükkan yıkıldı ama yenisinin adresi internette vardır bulamazsanız da esnafa sorun gösterir. Ben öğretmen evinin önündeki dondurmacıyı da çok seviyorum lezzetli oluyor. Denize de çok ayak altı olduğu için küçük denizde girmiyorum koyları tercih edebilirsiniz ya da belediye işletmesi var plajın adını asla hatırlamıyorum bilen varsa söylesin marinadan ileriye yürüyünce merkezin ilerisinde genelde butik otellerin olduğu yerde giriyorum ben asla anlatamadım şu an ama belediyenin plajı cafesi falan var vs diye sorarsanız bulursunuz. Asla çanak koyuna gitmek gibi bir hata yapmayın çok yosun kopup geliyor dalgalarla koylara gisecekseniz eski foça ile yeni foça arasındaki koylara gidebilirsiniz. Beache gitmek isterseniz hanedan klasiktir ama hanedana varmadan hemen foçanın çıkışında vodoo beach var eskiden çok giderdim şimdi nasıl bilmiyorum 7 yıl falan oldu galiba çok güzel müzikleri vardı temizdi rock falan da çalarlardı onu önerebilirim yine yorumlara bakarsınız.

7 haziran 2022 23:48

6. Teşekkür ederimm. Arabamız olmayacak 1887de konaklayacağız. Voodoo biraz uzak gözüküyor ama taksiyle geçebiliriz sanırım.

Bir de kavala nasıldır süslüler önerileriniz arasında göremedim ancak fotoğrafları oldukça hoşuma gitti.

8 haziran 2022 00:56

7. O dondurmacı çok kötü ya acayip yavaş servis edip sıra yapıyor önünde